Bewijs: terroristen Al Qaeda smokkelen mensen naar Italië

18 arrestaties door het hele land.

Dit is wat er op het moment gebeurt in Italië: een Al Qaeda-cel in het land is opgepakt omdat ze geld verdienden aan mensensmokkel. Er zijn 18 mensen leden van de terreurcel gearresteerd, voornamelijk op het eiland Sardinië waar de leiding zat. Via De Telegraaf:

Onder de arrestanten zijn mensen die tot de kring rond topterrorist Osama bin Laden (1957-2011) hebben behoord en die verantwoordelijk zouden zijn voor bloedige aanslagen in Pakistan. De groep had plannen voor nieuwe aanslagen in Pakistan en acties in de strijd tegen het Westen.

Volgens de Italiaanse Centrale Dienst Antiterrorisme verdienden de terroristen geld met de smokkel van migranten naar Italië:

De terreurverdachten leidden een zeer professioneel georganiseerde smokkel van Afghanen en Pakistanen naar Italië en een aantal Noord-Europese landen. De cel stond ook illegalen in Italië bij met geld, advies en valse documenten, meldde het Italiaanse persbureau Adnkronos.

Dit is om meer dan één reden gevaarlijk. Allereerst: Al Qaeda verdiende er goud geld mee, en een rijke terroristenorganisatie is wel het laatste wat we willen, omdat ze met dat geld aanslagen kunnen plannen. Denk aan het vertroetelen van zelfmoordterroristen voordat ze zichzelf opblazen.

En ten tweede is dit heel gevaarlijk, omdat Al Qaeda blijkbaar zo professioneel is in het smokkelen dat het lange tijd onopgemerkt is gebleven. Wie hebben ze allemaal naar Europa weten te krijgen? En zaten daar ook terroristen tussen (antwoord: waarschijnlijk wel)? En hoe heeft dit in hemelsnaam kunnen gebeuren?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Trudy

  En de vijand op die schuiten maar binnenhalen…..ook al zijn het niet allemaal IS-leden….dan nog moet je ze de zee weer opsturen…

  1. zomaar

   het merendeel zijn moslims , die volgens de ritte van hun geloof leven .

   dus wij krijgen hier nog veel plezier mee, zij schromen niet om kristenen op deze gammele bootjes alvast halverwege over boord te donderen !, wat toch een duidelijk signaal zijn moet voor onze linker (sociale) weggeef partijen .

   immers eenmaal de aanwas van de moslims , (islam) binnen onze samenleving aangroeit , zijn ook zij hun leven niet meer zeker .

   en wacht dachten wij van de hoeveelheid terroristen die per lading meekomen , en dus al verspreid over het westen zitten .

 2. W.H.J. Reiss

  Welkom, welkom, welkom ! Voor de allochtonenclubs PvdA, GL en D’66 IS het een welkomsgeschenk als er veel doden gaan vallen in de nabije toekomst. Weg met de autochtone bevolking. Oudjes aan de spuit en jongeren geen sociale huurwoning en binnen 50 jaar hebben ze de klus via hun stille GENOCIDE weten te klaren ! Wat ze doen de Socialen, dat doen ze goed. Zeker geleerd in hun studietijd van de Nazi Socialisten uit de 2e W.O. !
  Het falen van destijds gaan de 3 voornoemde partijen hier in NL. wel recht trekken !!!

 3. Wachteres

  Nou, nou, @ W.H.J. Reiss, ze zijn wel erg zielig hoor die terroristjes!

  En misschien nemen ze ook expres kindertjes mee, om de linkse kliek om de tuin te leiden.

  Dan moet je ze toch wel binnenlaten?

  En vergeet niet dat wij ook erg slecht zijn geweest, ergens, ooit …..

 4. _Mediaevist_

  Khadaffi zei toen hij werd aangepakt iets als: “Doe het maar niet want anders laat ik een tsunami asielzoekers op jullie los.” Hij was dan ook totaal verbijsterd toen hij toch werd kapotgebombardeerd. De conclusie luidt derhalve dat de huidige stroom met opzet op gang gebracht is.

 5. Trudy

  Wij krijgen deze mensen binnen, vers uit Somalië..Ivoorkust en Mali…

  http://boinnk.nl/blog/90972/bootvluchtelingen-ben-ik-de-enige-die-dit-ziet/

 6. Wachteres

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23966589/__Nederlander_steeds_toleranter__.html

  En ondertussen komen er ‘onderzoekjes’ dat de Nederlanders steeds toleranter worden.

  Wij vinden dat allochtonen de samenleving verrijken, volgens de NRC.

  Natuurlijk komt zoiets van de linkse MSM, net nu er steeds meer ‘vluchtelingen’ komen aandrijven.

  Dat komt goed uit! Wat een tuig!

 7. Wachteres

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/4/Europa-kan-en-wil-het-vluchtelingenprobleem-niet-oplossen-1752509W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-04-24|Europa_kan_en_wil_het_vluchtelingenprobleem_niet_oplossen

  Een heel goed artikel van Elsevier:

  Europa kan en wil het vluchtelingenprobleem niet oplossen.

 8. van Urk

  En dan vraagt u ook nog af hoe dat in hemelsnaam kan gebeuren!? Voor u een blijvende vraag misschien maar voor mij een weet gebaseerd uit feiten en meer je oren en ogen te gebruiken!

 9. jonathan

  De linkse kerk dictateur, Die zij een ieder opleggen waarbij het islamfascisme leidend is. Ergelijk. Dat wij niet massal in opstand komen. Volgens mij wordt de spanningen tussen allochtonen lees: moslims en autochtonen door toedoen van de linkse partijen groter en uiteindelijk zal er een burgeroorlog ontstaan. Dat hoeft niet te gebeuren als de mensen laten zien dat zij de verworvenheden zoals democratie, vrijheden en het erfgoed omarmen en daarvoor opkomen. Wanneer wordt die bekrompenheid van met name links door de mensen doorzien. Wilders begrijpt het. Werp een dam op tegen het fascistische, terroristische islam en kom op voor de nu nog verworven vrijheden die onder druk gaan staan.

 10. -Harry

  Jacobus ?

  Hoe ga je dit nou weer downplayen ?

  1. van Urk

   En dan is het opeens bijna drie en een half uur stil onder onze linkse trollen, beste Harry!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.