Dankzij het internet werd deze baby een superster. Deze foto laat er geen twijfel over bestaan hoe dat zo kwam

Deze afbeelding van de 7 maanden oude Sawyer Loudon is een enorme internethit geworden. Wie de foto ziet, snapt het fenomeen onmiddellijk.

Kijk eens naar deze foto (klik voor groter formaat):

pXOEKGsEen foto vertelt meer dan 1000 woorden, en bij deze babyplaat is dat zeker ook het geval. Deze baby die z’n duim omhoog steekt is de definitie van feel good, en zulke vrolijkheid – zeker bij kinderen – werkt enorm aanstekelijk.

De naam van het aandoenlijke kind is Sawyer Loudon, die door z’n ouder naar een professionele fotograaf werd gebracht voor een uitgebreide fotosessie. Op een bepaald moment wist de fotograaf de bewuste ‘duimen omhoog’ foto te schieten. Z’n ouders wijten het aan een toeval:

“Ik weet niet helemaal hoe de fotograaf op het perfecte moment de foto nam, maar ik vermoed dat hij z’n vingers halvewege van of naar z’n mond aan het verplaatsen was. Ik weet ook niet zeker of hem deze pose opnieuw zouden kunnen laten aannemen, zelfs als we het zouden proberen.”

Maar goed, daar willen we verder al te veel over nadenken. Uiteindelijk blijft dit gewoon een hele gave foto van een vrolijke baby die z’n duim omhoog steekt en vertelt dat het leven mooi is. Maar liefst 2,8 miljoen mensen (!) die deze foto deelden op Imgur lijken er precies zo over te denken. Deze baby is een held van de vrolijkheid, en dat is iets waarvan we altijd en allemaal wel een beetje meer in ons leven kunnen gebruiken.

Overigens hebben de ouders geen plannen om Sawyer een modellencarrière te gunnen. Maar misschien willen ze na deze enorme internetsensatie dat toch nog eens overwegen. Wat een geweldig kind!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Nicky

    Zijn duimpie is nog nat, heeft m net in zijn mond gehad. Ach ja. Leuk.

  2. lauwebal

    Weer zo’n braak-topic.
    Wat een verwijfde site begint dit te worden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.