Een slimme vader heeft dé perfecte manier gevonden om vervelende jongens bij z’n dochter weg te houden. Je gelooft nooit wat het is

Een briljante vondst van een vader die voor z’n dochter probeert te zorgen.

Het is de nachtmerrie van menig ouder: dat je dochter op een veel te vroege leeftijd gaat aanrommelen met jongemannen, of op een kwade dag misschien zelfs wel met een totaal verkeerd exemplaar aan de eettafel verschijnt.

Maar dat zou Gavin Gavlaarr Johnston – een veiligheidsofficer uit het Britse Hove – zeker niet overkomen. De man is behalve een vader namelijk ook van top tot teen gespierd en waarschuwt jongens die misbruik willen maken van zijn dochter alvast met een foto van zichzelf. Een foto van zichzelf op haar t-shirt, welteverstaan:

buff-dadGavins dochter kijkt niet al te vrolijk, maar de grote grijns van haar vader maakt dat meer dan goed.

Uiteraard heeft de boze feminismebende Gavin Johnston ook al gevonden en hebben ze hun best gedaan om het hele internet onder te spammen met commentaren over hoe ‘seksistisch’ en ‘narcistisch’ deze vader wel niet bezig is. Maar Gavin is gelukkig een man met humor en antwoordde de haters met een hele lieve foto van hemzelf en zijn dochter. Deze dus:

buff-dad-2-e1429801611523Met de begeleidende tekst: “Maar ze is mijn prinses, hoor!”

Het zit dus wel snor met Gavin en zijn dochter. En dankzij alle media-aandacht die de twee hebben gekregen, zijn jongens nu toch echt wel dubbel en dwars gewaarschuwd! Wees lief voor Johnston junior, want anders…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Dinkydau

  Zwaar voor schut

  1. Moose

   Integendeel..

 2. Nicky

  Heel goed, ontzag en respect moet er zijn!
  Ik weet nog goed hoe ik als broekie van 16 een meisje veel te laat thuisbracht van een feestje.

  De vader was ziedend, hij stond helemaal te trillen. Heb ik nooit vergeten, en ik deed dat dus ook nooooooit meer!

 3. Nicky

  Weet ook nog hoe ik op die leeftijd avontuurde.
  Een keer kwam ik, op mijn weg naar nieuwe ontdekkingen, een – op dat moment – onverwachte teleurstelling tegen, toen ik in haar broekje een schaamharnasje tegenkwam. ‘Op slot’ zei ze!
  Haha er zat gewoon een sleutelgaatje in, een ander gaatje wat ik nu zo graag eens wilde ontdekken.

  Dat waren nog eens tijden!
  Ik ging wel nadenken, dus resultaat had het wel. In positieve zin. Het geweten van een snotaap was wat gevoeliger geworden. En zo hoort het ook lijkt mij,

  Maar dat is slechts de mening van iemand die zelf vader werd en nog rechts en behoudend is ook.

 4. Koos_Koets

  Het komt nog veel te weinig voor dat loverboys (altijd marokkanen) door de vader van het slachtoffer worden afgemaakt (of zowat afgemaakt). Omdat de meeste vaders dat niet alleen kunnen zou er een vereniging moeten worden opgericht zodat men dit samen kan doen. Een soort verzekering dus.

 5. Johrijn

  Heel ongezond als vaders hun dochter ‘mijn prinses’ noemen. Jammer voor de mannen die daarna komen, zullen nooit aan haar eisen kunnen voldoen.

 6. Pjotter

  Johrijn elke dochter is voor een goeie vader een Princes en die vader ziet zijn dochters graag gelukkig worden met de beste kerel die er is, normaalste zaak van de wereld.

 7. Gerben

  Het t-shirt waar hij zo breed mogelijk op staat is een verkapte dreiging het recht in eigen hand te nemen. Het is triest als er zo weinig vertrouwen in ons systeem is, dat men met geweld moet dreigen om het eigen gezin te beschermen. Dan doet de overheid dus gewoon iets fout.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.