Een slimme vader heeft dé perfecte manier gevonden om vervelende jongens bij z'n dochter weg te houden. Je gelooft nooit wat het is

Geen categorieapr 23 2015, 20:00
Een briljante vondst van een vader die voor z'n dochter probeert te zorgen.
Het is de nachtmerrie van menig ouder: dat je dochter op een veel te vroege leeftijd gaat aanrommelen met jongemannen, of op een kwade dag misschien zelfs wel met een totaal verkeerd exemplaar aan de eettafel verschijnt.
Maar dat zou Gavin Gavlaarr Johnston - een veiligheidsofficer uit het Britse Hove - zeker niet overkomen. De man is behalve een vader namelijk ook van top tot teen gespierd en waarschuwt jongens die misbruik willen maken van zijn dochter alvast met een foto van zichzelf. Een foto van zichzelf op haar t-shirt, welteverstaan:
buff-dadGavins dochter kijkt niet al te vrolijk, maar de grote grijns van haar vader maakt dat meer dan goed.
Uiteraard heeft de boze feminismebende Gavin Johnston ook al gevonden en hebben ze hun best gedaan om het hele internet onder te spammen met commentaren over hoe 'seksistisch' en 'narcistisch' deze vader wel niet bezig is. Maar Gavin is gelukkig een man met humor en antwoordde de haters met een hele lieve foto van hemzelf en zijn dochter. Deze dus:
buff-dad-2-e1429801611523Met de begeleidende tekst: "Maar ze is mijn prinses, hoor!"
Het zit dus wel snor met Gavin en zijn dochter. En dankzij alle media-aandacht die de twee hebben gekregen, zijn jongens nu toch echt wel dubbel en dwars gewaarschuwd! Wees lief voor Johnston junior, want anders...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten