Geniaal: deze jongens halen de gekste stunts uit (of toch niet)

Deze jongens hebben humor.

Eerlijk is eerlijk: het onderstaande filmpje is alweer een paar jaar oud en komt bij YouTube vandaag, maar op dit moment gaat het (opnieuw) viral over het internet (onder andere op Nederlandse filmpjessites als Dumpert). In het filmpje zien we twee jongens die de gekste stunts uithalen in de buurt waar ze wonen. Of nou ja… De gekste… Ze brengen het in ieder geval wél zo. Een briljante compilatie van spannende stunts die helemaal niet zo spannend zijn, maar juist hilarisch omdat de jongens het zo leuk weten te brengen. Geweldig!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.