Hartverwarmend: hoe deze moeder haar zoontje herenigt met zijn overleden vader

Geen categorieapr 05 2015, 9:00
De dood hoeft niet het einde te zijn: deze moeder herenigde haar kleine zoontje én zichzelf met de vader die nooit de kans heeft gekregen zijn kind in de armen te sluiten.
Toen in juli 2014 de hoogzwangere Sierra Sharry een dagje uit was met haar familie, sloeg het noodlot toe: haar vriend en tevens vader van haar nog ongeboren kind - Lane Smith - overleed plotseling door een bizar ongeluk waarbij hij z'n hoofd zo hard stootte dat z'n hersenen in één klap onherstelbaar beschadigd raakten.
'13 juli 2014 was zonder twijfel de slechtste dag van mijn leven. Ik verloor mijn beste vriend. De vader van mijn ongeboren kind. Sinds die dag voel ik me zo leeg van binnen. Een deel van me zal voorgoed verdwenen zijn. Ik hield meer van die man dan van het leven zelf.'
Desalniettemin vond Sierra dat haar zoontje Taos een vader verdiende; zijn vader verdiende. En dus zocht Sierra naar een manier om de tragisch overleden Larry op een bepaalde manier weer tot leven te wekken.
Ze kwam uiteindelijk uit bij een fotografe genaamd Kayli Rene die betoverd raakte door de aanstekelijke vrolijkheid van baby Taos, en ook haar steentje wilde bijdragen aan Sierra's zoektocht. En dus kwam ze met de volgende foto op de proppen:
kindvader
Sierra is zelf in ieder geval immens tevreden met het eindresultaat:
'Het bracht me tranen van vreugde. Dit is namelijk precies hoe ik ons zie. Taos and ik die onze levens leiden op de beste wijze mogelijk met Lane die ALTIJD over onze schouders meekijkt.'
Zo zie je maar weer: de dood hoeft absoluut niet het einde te betekenen. En iemands veel te vroege overlijden geen reden waarom hij niet bij z'n gezin kan zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten