Lief meisje gaat naar schoolfeest en vraagt de man van wie ze het meeste houdt om mee te gaan als haar date – en nee, het is niet Justin Bieber

Deze man heeft de avond van zijn leven – dankzij de prachtige daad van dit meisje.

Schoolfeesten! Voor sommigen zal het een paar jaar geleden zijn, voor andere lezers misschien al wat langer.. maar het is iets waarmee we allemaal te maken hebben gehad: schoolfeesten. En dan vooral: met wie ga je er heen? Voor de meeste scholieren ligt het antwoord voor de hand: met hopelijk dat ene leuke meisje, of die fantastische jongen, waar je een oogje op hebt. En in het geheim zullen vele tienermeisjes er natuurlijk van dromen om een popster als Justin Bieber mee te vragen.

Maar ontmoet hier Joy Webb, die besloot om het over een geheel andere boeg te gooien. Zij vroeg geen klasgenoot mee op date naar het schoolfeest, maar haar 80-jarige opa.. James Drain:

.

Haar opa is namelijk niet zomaar een man, maar het stralende middelpunt van de familie. En wat het extra speciaal maakt: ondanks dat de man al 80 lentes heeft doorgemaakt, was hij nog nooit meegevraagd naar een bal. En had hij zelfs nog nooit een tuxedo aangehad. Dat zijn eigen kleindochter hem nu alsnog die kans geeft, maakt het dus extra speciaal en hartverwarmend.

En kijk hem dan hier eens zitten, bovenop een koets:

prom_date

De koning te rijk!

“Je ziet er knap uit,” voegde Joy haar grootvader nog toe. En opa James was vervuld met enthousiasme: “Ik kan niet wachten tot het begint!”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.