Meisje verrast verpleegster op hartverwarmende wijze nadat ze 11 dagen verlamd in het ziekenhuis ligt

Wat een mooi gebaar.

Er is niks mooier dan laten zien dat je dankbaar bent. Het Texaanse meisje Bailey raakte op onverklaarbare wijze vanaf haar heupen naar beneden verlamd, en ze lag 11 dagen in het ziekenhuis voordat ze weer kon lopen. Haar moeder Becky maakte deze video om een van haar favoriete verpleegsters eens flink te verrassen.

De verpleegster wist niet dat Bailey alweer kon lopen. Bailey komt dan ook met haar rolstoel aangereden in de gang van het ziekenhuis. De verpleegster krijgt de verrassing van haar leven als Bailey plotseling opstaat uit de rolstoel. Ze begint te huilen als ze elkaar omhelzen. “Yes, thank you Lord. I’ve been praying for you, Lord have mercy!” zegt de verpleegster dan.

Wat een prachtige beelden. Bekijk de video:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Pjotter

    Blijdschap alom

  2. jonathan

    Over kwaliteit gesproken. Als u vooraanstaand wilt zijn had u de zeer verouderde naam van verpleegster wel vervangen tot verpleegkundige. Die naam is het al sinds eind jaren 70. Serieuze media zal de naam juist gebruiken. Wanneer u?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.