Nederland doelwit van moslimextremisten: Marokkaanse ISIS-cel plande terreuraanslagen in ons land

De Marokkaanse overheid heeft de aanslagen verijdeld.

Er is goed nieuws en er is bijzonder slecht nieuws. Eerst het slechte nieuws: een ISIS-cel in Marokko plande terreuraanslagen in het land zelf en in Nederland, aldus het Marokkaanse ministerie van Binnenlandse Zaken. Het goede nieuws: de terreurcel van in totaal zes moslimextremisten is opgepakt, waardoor de aanslagen zijn verijdeld.

Vijf moslimextremisten zijn opgepakt in de buurt van de Marokkaanse stad Nador. De zesde is opgepakt in Nederland, waar hij verbleef. Om wie het gaat, is nog niet bekend, maar hij had in ieder geval plannen om aanslagen te plegen op Nederlandse politie-agenten en/of soldaten met wapens en bommen, aldus Reuters. Citaat:

“The members of the cell were planning specific terrorist operations in the kingdom, including assassinations of people they accuse of being against the Islamic State beliefs,” its statement said.

“Investigations showed that the members of the cell were holding secret meetings … and were taking part in paramilitary training in one of the forests of the town of Selwane, near the city of Nador.”

The Moroccan domestic intelligence service gave Dutch authorities information that allowed the arrest of the member living in Netherlands, the statement said.

De moslimterroristen van ISIS hebben het Westen allang de oorlog verklaard, maar Nederland moet nu ook echt de oorlog verklaren aan ISIS. De ene na de andere polderjihadi blaast zichzelf op in Syrië en Irak, en nu staat ISIS ook al te trappelen om naar Nederland te komen om aanslagen te plegen. Sterker nog, de terrorist die hier een aanslag wilde plegen was al in Nederland. Alle seinen moeten nu op rood staan.

Update 14:57 uur: het zou gaan om een 26-jarige Marokkaan die in oktober vorig jaar is opgepakt door de politie. De man verbleef illegaal bij zijn familie in Nederland.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

30 reacties

 1. Napoleon

  Gewoon de vingers in de oren dat het vanzelf weer overwaait. Gaat niet lukken met inmiddels 30 miljoen moslims in Europa. Het tij gaat keren richting islamitische staat: we stonden erbij keken ernaar en gaan zien dat onze dochters en vrouwen verkracht en uitgewoond gaan worden. Massale genocide op ongelovigen de koppen zullen rollen in stromen van bloed in de stoepgeultjes richting rioolput,de pleinen zullen bezaaid worden met rottende lichamen,als vee afgevoerd 1 voor 1 naar de kuip voor duizenden aanhangers van de haat religie(wonen er al Feyenoord) als een soort theatervoorstelling met als regisseur Mo van de einde op de middenstip te worden onthoofd en als trofee een penalty schot boven in de kruisiging. Dat IS wat ons te wachten staat. De kankercellen zijn binnen,nu is het zaak om uit te zaaien! Echter de chemo zal niet meer helpen het gezwel is in een ver gevorderd stadium.

  1. Gerardsbroer

   Ach en wee. Maar denk maar zo; van water en watermanagement hebben die zandmensen geen brood gegeten. Daarbij komt hun dogma dat alle wetenschap al in die koran staat en allah het volgens hen toch altijd beter weet.

   Nu dan. Zandmensen veel plezier en succes met Nederland, onze rivieren, kanalen en de Noordzee. Gooi, als het hard waait maar ’n scheppie zand op de dijken anders krijg je natte voeten.
   Hoelang zou die combinatie stand houden? Dom, ongeletterd en bijgelovig volk tegen een kwaaie zee en elk jaar rivieren met almaar hoger water?

   Voor wij ons, de vluchtelingen, in – zeg Duitsland – gesetteld hebben staat heel westelijk- en noord-Nederland onder water en drijven de lijken van de zandmensen bij eb naar zee, waar tegen die tijd opmerkelijk veel haaien zwemmen.
   Als dit proces van afdrijving is afgerond, kunnen onze (klein)kinderen weer terug komen en de boel weer in vrede en met geheel vernieuwde Waterschappen weder opbouwen.

   allah is groot allah is machtig maar hij miste een dijk van tien meter tachtig.

 2. van Urk

  Met andere woorden; de eerste vijf hebben pech gehad en kunnen jarenlang brommen in een benauwde stinkcel in Marokko en de zesde heeft de lotto gewonnen omdat hij hier zit!

 3. josef kuijpers

  Joh onze MP was daar allang van de hoogte maar euh kon daar natuurlijk niks over zeggen, snappen jullie toch wel……? En euh al die andere Moslims, ook niks mee aan de hand, en als het wél zou zijn zou onze MP dat nog niet zeggen, logisch lijkt me, uiterst geheim allemaal. Gewoon belasting betalen en verder niet zeuren!

 4. Primo

  Alle illegale en criminele Marokkanen vrij, dat is beter voor Nederland

  http://fubar.mobi/2015/04/11/alle-illegale-en-criminele-marokkanen-vrij-dat-is-beter-voor-nederland/

  Zo gaat dat hier….en maar krokodillentranen huilen als er straks wat gebeurt door dat ongedierte.

 5. Koos_Koets

  Een aanslagje zou wel weer goed zijn voor Wilders.
  Daarom doet de overheid haar uiterste best om het te voorkomen.

  1. Ronald Zomer

   Een aanslag zorgt ervoor dat de VVD de mening van de PVV kan overnemen, zonder gezichtsverlies. Het is de rol van Geert om een mening te vormen. De VVD om die mening af te pakken voor electoraal gewin.

   Uiteindelijk zullen Nederland en de Nederlanders écht een keer wakker worden uit deze multiculti droom, die inmiddels de ergste nachtmerrie is geworden, Met dagelijks landverraad aan islam & volledig steunen van volkerendeportaties uit afrika naar Nederland.

   Bruinhemden & Nazi’s : dat zijn de linkse mensen die dit ons hebben aangedaan. En de VVD vond het wel best, immers goedkope arbeidskrachten! Zonder naar de eeuwigdurende maatschappelijke kosten te kijken.

 6. W.H.J. Reiss

  Het klinkt ‘rottig’ in de oren, maar het beste voor Nederland zou zijn geweest als ze in Den Haag het Parlementsgebouw hadden laten ploffen met wel 1.000 doden ! Nederlanders, maar vooral Socialisten, reageren alleen maar als men iets daadwerkelijk ziet of meemaakt. Ik vraag me wel eens af ? Zijn wij met deze Achterlijkheid die wij in de ‘kop’ hebben van ‘what a wonderfull world’ geboren of heeft met ons dat op school aangeleerd (socialistische leraren) of komt het door de Socialistische Staatsomroep of IS het een mengeling !
  Waarom kan/mag Saoedi Arabië per dag 2.000 illegale Arabieren het land uit flikkeren en waarom moeten wij ze bed, bad en brood geven ?
  Neem zo’n Moreno, komt hier Gratis wonen. En begint vervolgens te vertellen, dat hij vindt dat PVVers gedood en gedeporteerd moeten worden ! Wie IS er dan Achterlijk ? Dat zijn we dan toch zelf !

  1. Pietje Precies

   naïef denk ik. Dit zou tot grove vrijheidsbeperkingen van gewone mensen leiden. de media zullen na grondig onderzoek tot de conclusie komen dat een kansarme illegaal geen andere uitweg had dan dit en dat het tijd wordt dat we stoppen met discriminatie en ook illegalen allemaal een gratiz huurwoning geven en een uitkering met toeslagen en een illegalenquotum in het middle mgmt van het bedrijfsleven

  2. Primo

   Geheel mee eens…

  3. van Urk

   W.H.J.Reiss@ Dat doen wij niet omdat wij daar voor getekend hebben in de jaren 60 en 70! Olie in ruil voor vrije immigratie van moslims naar Europa!

  4. van Urk

   W.H.J.Reiss@ Komt van al dat cannabis roken tijdens de Flower power jaren dat de hersenen van de meeste socialisten ergens blijven gaan haken wat nou wel of niet realistisch is!

 7. Pietje Precies

  Als die gast hier nou meteen asiel aanvraagt, kan ie meteen een huurwoning in Amsterdam centrum krijgen en kunnen we hem opleiden tot jongererenwerker in de lokale moskee….

 8. Trudy

  Wat wil je ook met die teruggekeerde Marokkaanse jihad- tijdbommen en die Afrikaanse “vluchtelingen” die al bij ons zijn en die nog naar ons toe komen….Onze over-tolerantie gaat nu TEGEN ONS werken….Dit wordt gevaarlijk….en maar binnenlaten dat Afrikaanse schorem……

 9. Primo

  En het NOS journaal zojuist presteert het weer om Nederland niet te vermelden als plaats waar dat ongedierte aanslagen wilden plegen.

  1. van Urk

   Wat vermelden ze bij de NOS nou eigenlijk wel? Let maar op, straks wordt die ene Marokkaan nog vrijgesproken in ons land met die bekende argumenten; geen voldoende bewijzen, slechte jeugd gehad, ging om met verkeerde vrienden, was het slachtoffer van verkeerde invloeden enz. enz. maar geen woord uit de linkse omroepstelsel dat het om religieuze motieven of overwegingen ging ! Want islam is vrede, snap je!

 10. pietkremer

  Voor al die ellende zijn onze bestuurders en politici aansprakelijk van VVD tot PvdA en van CU tot GroenLinks. De enige drie politici die geen blaam treft zijn Janmaat, Fortuyn en Wilders. Hun waarschuwingen heeft men in de wind geslagen. Men was of ziende blind of men zag het wel, maar wilde het niet weten. Om de lof te oogsten van hun politiek correcte medestanders.

  1. van Urk

   Vergeet Kees v.d. Staay nou niet! De SGP is net als de PVV anti-islam!

   1. Gielah

    Misschien in hun hárt… maar ik denk niet dat de islamitische bobo´s erg bang of boos worden als ze van der Staaij horen.
    ‘Die pakken we zo in’, denken ze waarschijnlijk… en: “Die doet álles om de regerings colalitie te mogen steunen… dus die houdt zijn kaken wel op elkaar..”.

    1. toetssteen

     @Gielah
     Wat dat aangaat mis ik Bas v.d. Vlies.

     1. Gielah

      Ja…. daar ben ik het helemaal mee eens.
      Die wilde er niet zo BIJhoren.

   2. Wachteres

    Dat dacht ik ook altijd, maar nu twijfel ik.

    Ze steunen wel deze regering, @van Urk.

    Ligt misschien aan v.d. Staay?

    1. van Urk

     Welk partij steunt deze regering nou niet als je het achteraf bekijkt! Anders was het allang uit elkaar gespat geweest!

 11. Swieber

  Eerlijk gezegd denk ik dat Europa al verloren is.

  De massa immigratie word niet gestopt door de politiek en zal in de toekomst alleen maar toenemen.

  En iedereen die probeert de massa immigratie te stoppen word gedemoniseerd door de media en er word een sociale paria van gemaakt door de media.

  Deze demografische verandering die deze massa immigratie uit moslim landen met zich meebrengt zal grote gevolgen hebben; politiek en cultureel.

  Niet de Jihadistische groepen ,zoals ISIS , Al Qaida, Al Nusra,etc zijn het echte gevaar maar de massa immigratie uit moslim landen is het echte sluipende gevaar voor de westerse waarden ,normen en levensstijl.

  En die massa immigratie gaat gewoon ongehinderd door.

  1. Pjotter

   Swieber 13-4. 1626.

   Het boek Eurabië niet gelezen Swieber, al jaren geleden voorspeld, dhimmitude in Europa, onderwerping.

 12. Primo

  Iedereen op een paar naiëve idioten na is het erover eens dat de multiculturele samenleving is uitgelopen op de grootste ramp die ons land na de Tweede Wereldoorlog heeft getroffen.

  Desondanks zet de politiek de grenzen wederom wijd open om frauderende en calculerende “vluchtelingen” waarvan de meesten islamitisch zijn en kwaadaardige bedoelingen hebben, op massale schaal binnen onze grenzen te laten.

  Hier kan men spreken van kwaadaardige opzet en ik hoop dan ook dat de voorstanders hiervan nog eens voor een tribunaal gesleept gaan worden.

  1. Gielah

   Er zijn al heel wat mensen die denken dat de Derde Wereldoorlog allang begonnen is… en dat het aanvangsjaartal daarvan vér voor 2015 ligt.

   Het rottige is alleen dat bij deze oorlog de overheden en alle media aan de kant van de vijand staan.
   Dat strijdt een beetje lastig.

 13. David

  Eerdaags zullen er wel een paar bogen van Amsterdam CS naar beneden komen, daar kan je op wachten.

 14. Ada1

  Ik heb het vandaag weer gezien
  Er is geen redden meer aan.
  Al die asielzoekers met hun eisen
  En een regering die dit allemaal maar neemt.
  Ik kan er met mijn pet niet meer bij.

 15. Antidotum

  Topexpert terrorisme uit Amerika
  Hoogleraar Jessica Stern in Buitenhof 12 april 2015

  http://www.npo.nl/buitenhof/12-04-2015/VPWON_1232763/POMS_VPRO_831498

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.