Ontslagen Jeremy Clarkson weer terug bij BBC, voor eventjes dan

Nee, niet voor Top Gear.

De door de BBC ontslagen Top Gear-presentator en non-conformist Jeremy Clarkson mag toch weer iets gaan doen voor de BBC. En het is nog iets moois ook: hij wordt gastpresentator van de satirische nieuwsshow Have I Got News For You (in Nederland kennen we het als Dit Was Het Nieuws) voor een heel seizoen. Via RTL Boulevard:

Jeremy Clarkson, die niet vervolgd wordt voor het incident op 4 maart, heeft Have I Got News For You al vaker gepresenteerd. In 2008 kwam hij in opspraak door tijdens de opnames een pen naar Ian Hislop te gooien. Het panellid liep daarbij een snee in zijn gezicht op.

De BBC weet ook wel dat ze met een superster te maken hebben die ze niet zomaar een totaal tv-verbod kunnen geven. Zoals een BBC-woordvoerder over het ontslag bij Top Gear zegt: “Maar het betekent niet dat hij helemaal niks meer voor de BBC mag doen.” Het wordt ongetwijfeld lachen, gieren, brullen met Clarkson in de rol van gastpresentator.

Kijk maar naar dit filmpje met de beruchte penscène uit 2008:

Ik hoop dat Clarkson vooral Clarkson blijft in Have I Got News For You. Laat hem maar lekker veel niet-politiek-correcte grappen maken. Misschien dat de BBC dan op een gegeven moment ook wel begint in te zien dat Clarkson nooit weg had gehoeven bij Top Gear. Hij is en blijft een onwijs populaire tv-presentator. En terecht.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

1 reactie

  1. NvanderReuk

    Deze man is gewoon NIET leuk, NIET grappig, NIET…. Deze sukkel is gewoon een totale eikel die bovendien ook nog eens totaal geen verstand van auto’s heeft. Top Gear was elke keer weer meer van hetzelfde en meer entertainment dan infotainment. Maar het ergste vind ik nog alle door tekstschrijvers geschreven lulkoek die elke aflevering van Top Gear weer uit zijn mond kwamen. Terecht dat de BBC deze totaal nutteloze kwal heeft ontslagen.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.