Schitterende bomen zien eruit alsof ze geschilderd zijn door een kunstenaar, maar het is puur natuur

Geen categorieapr 25 2015, 17:00
Kijk eens naar de foto hierboven en in de rest van het stuk. Schitterend, nietwaar?
Dat vind ik in ieder geval wel. Kijk eens naar de kleuren, de manier waarop ze in elkaar overlopen en vervolgens juist weer de andere kant opgaan... Het is alsof je naar de film Avatar zit te kijken.
Yep, echt schitterend gedaan door de kunstschilder die hier verantwoordelijk voor is.
Screen Shot 2015-04-25 at 17.55.11
Wat zeg je daar? Die kunstenaar heet "Moeder Natuur"?
For those who like the outdoors, it’s no secret that nature is replete with beautiful colors. However, not everyone gets the chance to see the beauty produced by the Rainbow Eucalyptus Tree, whose colors change when its layers of bark come off.
De officiële naam van de regenboog eucalyptus is Eucalyptus deglupta. Het is één van de opmerkelijkste bomen op aarde en ook meteen de enige eucalyptus die van nature voorkomt in het noordelijk halfrond. Diens neefjes en nichten komen normaal alleen voor in het zuidelijke deel van de wereld.
Screen Shot 2015-04-25 at 18.01.45
De kleuren komen te voorschijn op het moment dat de eerste laag van de boom valt. Het begint met groen, daarna - als andere lagen eraan geloven - volgen de andere kleuren. Het resultaat is dit schitterende, maar natuurlijke spektakel.
Screen Shot 2015-04-25 at 18.02.50
Interessant genoeg worden deze bomen volgens onze vrienden van het Amerikaanse IJReview geplant in Afrika om malaria tegen te gaan; niet als medicijn, maar door de bomen te planten in gebieden waar er veel water is - muggen en vliegen houden daar nogal van, wat problematisch is aangezien zij die ziekte verspreiden. De regenboog eucalyptus drinkt erg veel water, waardoor het gebied droger wordt, en dat soort ongedierte er dus verdwijnt.
Met andere woorden, deze boom heeft beauty and brains.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten