Taxichauffeur New York moet lesbiennes dik betalen omdat hij ze niet wilde zien zoenen op de achterbank

Geen categorieapr 12 2015, 13:55
Met elkaar zoenen doe je maar in de slaapkamer, aldus de taxichauffeur.
Een New Yorkse taxichaufeur moet maar liefst een boete van 10.000 dollar (meer dan 9.000) euro betalen omdat hij tegen twee lesbiennes in zijn taxi zei dat ze moesten stoppen met zoenen en "dat soort gedrag moesten bewaren voor de slaapkamer".
Taxichauffeur Mohammaed Dahbi zei dat hij Kassie Thornton en Christy Spitzer uit de taxi zouden gooien als ze niet zouden luisteren. Toen de twee lesbiennes het ritje niet wilden betalen, omdat ze het idee hadden dat ze werden gediscrimineerd, schold hij ze ook nog de huid vol.
Dit gebeurde allemaal in september 2011. Nu, jaren later, krijgen de twee lesbiennes geld van de man dankzij een rechter die het met ze eens is dat er sprake is van discriminatie:
He claimed during the city's Office of Administrative Trials and Hearings they were 'touching each other all over' and 'kissing heavily' .
But according to DNAinfo New York, Judge John Spooner disagreed and ordered him to pay the fine.
Als er inderdaad sprake is van discriminatie, zoals de rechter stelt, dan is het natuurlijk terecht dat de taxichauffeur een boete moet betalen. Aan de andere kant heeft de taxichauffeur een punt: waarom zou je in het openbaar klef gaan zitten doen met je partner? Als hij die regel nou zou handhaven voor al zijn klanten, dan is er in feite niks aan de hand. Klef doen doe je inderdaad maar lekker thuis in de slaapkamer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten