[VIDEO] Dit moet je allemaal eten om minstens 100 jaar oud te worden

Geen categorieapr 08 2015, 20:00
We kunnen een hoop leren van alle 100-jarigen in de wereld.
Gezond leven is geen garantie dat je oud wordt, maar een ongezonde levensstijl (te veel ongezond eten, te weinig bewegen, roken, drinken) is bijna een garantie dat je vroeg dood gaat. We kunnen echt veel leren van de mensen die 100 jaar en soms nog veel ouder worden.
Wat dan? Nou, bijvoorbeeld wat je allemaal moet eten om in ieder geval gezonder te gaan leven zodat je de kans op een langer leven aanzienlijk vergroot. Heel moeilijk is het allemaal niet, zoals blijkt uit het gesprek in onderstaande video.
Naast het eten van voldoende groente en fruit, wat gelukkig meer en meer vanzelfsprekend begint te worden, kun je ook denken aan het eten van zwarte bonen, maistortilla's en pompoen, of zoete aardappel (in plaats van rijst en aardappelen), een speciale rode wijn, nootjes, en havermout met sojamelk.
Dat voedsel staat aan de basis van de volkeren die 100 jaar of ouder worden. Natuurlijk hoef je je er niet aan te houden als je niet zo oud wil worden, maar het levert in ieder geval stof om over na te denken. Veel van de genoemde producten zijn bijzonder lekker en betaalbaar. Dus waarom niet?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten