Hoe ga je als kind om met dove ouders? Dit jongetje weet het hilarische antwoord op die vraag

Een beetje gemeen. Maar stiekem ook best grappig.

Op de regionale televisie zie je in de programma’s aldaar een hoop voorbij komen: mensen die letterlijk briljant zijn, waarzeggers die glorieuze toekomsten voorspellen, maar ook journalisten die verslag doen van de optocht in Klazinaveen. Sommige programma’s houden het klein en filmen gewoon bij gezinnen thuis.

Neem nu dit fragment van RTV Noord-Hollands programma genaamd: “Moet je horen.” Het kind in deze video heeft het niet zo op stofzuigers. Nu is dat voor elk een ander kind pech gehad: het huis moet toch echt worden schoongemaakt, en stofzuigers zijn nu eenmaal iets waarmee je zal moeten leren leven. Maar dit jongetje heeft iets wat de meeste anderen niet hebben: dove ouders. En alhoewel dat normaalgesproken lastig kan zijn, doet hij er in dit geval ruimschoots zijn voordeel mee.

Wat een geniepig – maar hilarisch – boefje!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.