[VIDEO] Hoera! Toeristen in Amsterdam kunnen weer veilig cocaïne kopen

Gelukkig maar.

Amsterdam is gestopt met de grote publiekscampagne tegen dodelijke witte heroïne die werd verkocht als cocaïne door een straatdealer. De verdachte is inmiddels opgepakt en er zijn geen aanwijzingen dat er nog meer mensen rondlopen met het gevaarlijke spul.

Reden genoeg voor LuckyTV om de draak te steken met de Amsterdamse drugscampagne: “Find your dealer here“. Het is gewoon wachten tot een Amerikaanse tv-zender met het filmpje aan de haal gaat omdat ze denken dat het écht is in plaats van een grappige parodie.

Ik zou het de Amerikanen trouwens niet eens kwalijk nemen. Zij weten dat we een slap Nederlandse gedoogbeleid hebben en dat Amsterdam in feite niks doet om cocaïnegebruik tegen te gaan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

  1. van Urk

    Het is toch diep triest dat extreme of verboden verdovende middelen die zoveel ellende en doden met zich mee heeft gebracht, hier als consumentenproduct word gezien waar zelfs reclameborden voor gemaakt is.

  2. Nico

    Steeds meer staten in de VS legaliseren cannabis. Een goede zaak. Nu nog regulering van cocaïne. Door de illegaliteit van dat spul kon er een levensgevaarlijk nepproduct op de markt komen. Was het legaal geweest dan kon de Keuringsdienst van waren, of in de VS de ATF, controleren

  3. Dinkydau

    Regulering van cocaïne zou niet alleen gevaarlijke troep kunnen voorkomen. Het zou ook een einde maken aan heel erg veel criminaliteit, want het zijn criminelen die nu voor de aanvoer verantwoordelijk zijn. Daarmee komt automatisch een hoop ellende zoals onbetrouwbare troep, maar ook ripdeals, vals geld, oorlog in de onderwereld, financiering van andere soorten misdaad met het verdiende geld, en hoe strenger de aanpak door politie, hoe heftiger de criminelen moeten zijn, en des te duurder het spul wordt.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.