[VIDEO] Hoera! Toeristen in Amsterdam kunnen weer veilig cocaïne kopen

Cocaïne_alert_Amsterdam
Foto: Bic / Wikimedia Commons

Gelukkig maar.

Amsterdam is gestopt met de grote publiekscampagne tegen dodelijke witte heroïne die werd verkocht als cocaïne door een straatdealer. De verdachte is inmiddels opgepakt en er zijn geen aanwijzingen dat er nog meer mensen rondlopen met het gevaarlijke spul.

Reden genoeg voor LuckyTV om de draak te steken met de Amsterdamse drugscampagne: “Find your dealer here“. Het is gewoon wachten tot een Amerikaanse tv-zender met het filmpje aan de haal gaat omdat ze denken dat het écht is in plaats van een grappige parodie.

Ik zou het de Amerikanen trouwens niet eens kwalijk nemen. Zij weten dat we een slap Nederlandse gedoogbeleid hebben en dat Amsterdam in feite niks doet om cocaïnegebruik tegen te gaan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!