[VIDEO] Stoere vader verzint beste truc ooit om de tand van zijn zoon te trekken

Vrrroemmm.

Tijd voor een verhaal uit mijn kindertijd: ik liet mijn melktanden net zo lang zitten tot ze er vanzelf uitvielen (in de zandbak, thuis, overal eigenlijk). Ik was meestal niet mans genoeg om ze eruit te (laten) trekken, behalve als ze heel los zaten. Ja, lach me maar uit.

Hoe anders is dat bij de jongen uit Florida die zijn melktand er wel op een heel bijzondere manier uit laat trekken. Door zijn vader. Met een muscle car; een Chevrolet Camaro. De amateur-tandarts, een professioneel worstelaar met de bijnaam Rob Venomous, trapt het gaspedaal in als zjn zoontje klaarstaat met een touwtje om zijn melktand.

En dan gaat het razendsnel. “Het is eruit!” aldus de jongen die enorm blij is met de hulp van zijn vader. Die mag het vast nog een keer doen als er weer een tand moet worden getrokken. Prachtig om te zien waar een kind blij van wordt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

1 reactie

  1. arie_jansz

    Ik had mijn mening al klaar, maar ik zie dat dit echt een super coole aktie is van pa.

    Tand zal natuurlijk al helemaal los, dus dit is echt om nooit te vergeten.

    Leuk!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.