Waaghals neemt enorm risico, rent Formule 1-baan op terwijl racewagens voorbij scheuren

Geen categorieapr 10 2015, 14:00
Dan spoor je niet helemaal.
Met meer dan 350 kilometer per uur racen de F1-coureurs het publiek voorbij tijdens de training voor de Grand Prix in China. "Dat kan ik ook," moet iemand uit het publiek hebben gedacht voordat hij de baan op rende naar de overkant, precies op het moment dat een paar F1-coureurs de hoek om komen, omdat ze aan het oefenen zijn voor de echte race aanstaande zondag. De actie van de man ziet er levensgevaarlijk uit, en dat is het ook.
f1china1
De man werd meteen na aankomst aan de overkant tegengehouden door een paar medewerkers en de beveiliging. Daarna werd hij gearresteerd en meegenomen door de politie. Wat had hij daar eigenlijk te zoeken, vraag je je af? Hij wilde graag zelf in zo'n mooie bak stappen, het liefst in een F1-auto van Ferrari, want hij was op weg naar de Ferrari-garage.
Eén ding moet je hem meegeven: smaak heeft hij wel. Maar echt verstandig is het niet. Hieronder is te zien hoe de camera's van een van de coureurs hem vastlegt. Als hij een paar seconden later was overgestoken, dan had het heel anders kunnen aflopen voor deze man.
f1china2
Bekijk de video van de opmerkelijke actie van de waaghals hieronder:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten