Waaghals neemt enorm risico, rent Formule 1-baan op terwijl racewagens voorbij scheuren

Dan spoor je niet helemaal.

Met meer dan 350 kilometer per uur racen de F1-coureurs het publiek voorbij tijdens de training voor de Grand Prix in China. “Dat kan ik ook,” moet iemand uit het publiek hebben gedacht voordat hij de baan op rende naar de overkant, precies op het moment dat een paar F1-coureurs de hoek om komen, omdat ze aan het oefenen zijn voor de echte race aanstaande zondag. De actie van de man ziet er levensgevaarlijk uit, en dat is het ook.

f1china1

De man werd meteen na aankomst aan de overkant tegengehouden door een paar medewerkers en de beveiliging. Daarna werd hij gearresteerd en meegenomen door de politie. Wat had hij daar eigenlijk te zoeken, vraag je je af? Hij wilde graag zelf in zo’n mooie bak stappen, het liefst in een F1-auto van Ferrari, want hij was op weg naar de Ferrari-garage.

Eén ding moet je hem meegeven: smaak heeft hij wel. Maar echt verstandig is het niet. Hieronder is te zien hoe de camera’s van een van de coureurs hem vastlegt. Als hij een paar seconden later was overgestoken, dan had het heel anders kunnen aflopen voor deze man.

f1china2

Bekijk de video van de opmerkelijke actie van de waaghals hieronder:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

4 reacties

 1. toetssteen

  Erger, de coureur had kunnen verongelukken. Dat deze malloot zou zijn geschept, kan me eerlijk gezegd niet schelen.

 2. Mar

  2003 GP Engeland. In de 11e ronde rent een man gekleed in een kilt de baan op. Hij heeft borden bij zich waarop “Read the bible” en “The bible is always right” vermeld staan.

 3. nedroi

  Hij brengt niemand in gevaar zo te zien.

 4. Hans_VS

  Een waaghals WEET dat wat hij doet gevaarlijk is… Deze idiot heeft totaal geen besef van hoe gevaarlijk hij aan de gang is…

  Maar ja, wie OOIT het verkeer in China heeft gezien weet welke rare toestanden daar te zien zijn…

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.