Bekijk hoe dit stelletje vlak voor hun trouwdag een bijzonder kijkje in de toekomst krijgt

Vlak voordat ze gaan trouwen krijgen ze te zien hoe de ander eruitziet als ze straks samen oud zijn.

Stel, je zou vlak voordat je met de liefde van je leven gaat trouwen kunnen zien hoe hij of zij eruitziet rond zijn of haar 50e, 70e en 90e levensjaar, zou je dat dan willen? Kristie en Taves vonden het in ieder geval wel een leuk idee om een kijkje in de toekomst te nemen, dus deden ze mee aan een bijzonder experiment, waarin ze gezamenlijk werden omgetoverd tot een ouder stelletje van 50, 70 en 90 jaar.

Het is natuurlijk een beetje een vreemde ervaring voor het stelletje dat binnenkort gaat trouwen, en ergens ook wel een beetje grappig, maar het is ook zeer emotioneel. Kristie zegt: “Het is een geruststellend gevoel hem zo te zien. Nu we binnenkort gaan trouwen, weet ik zeker dat dit is wat ik wil.” Dat is toch hartverwarmend om te horen? Bekijk de emotionele video:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.