Boodschappen inpakkende Aldi-tiener wordt wereldwijde held

Geen categoriemei 03 2015, 16:00
Christian doet zijn naam eer aan.
De Britse tiener Christian Trouesdale beschrijft zichzelf als een "verlegen 18-jarige" die bij een Aldi-supermarkt werkt.
Sinds kort is Christian echter meer dan dat: hij wordt door velen gezien als een levend voorbeeld van hoe het moet.
De reden? Toen een 96-jarige buurtbewoner onlangs boodschappen deed bij de Aldi twijfelde Christian geen moment. Hij pakte de boodschappen niet alleen in, maar begeleidde de oude man ook naar zijn huis (terwijl hij de boodschappen sjouwde), wat een wandeling was van 1,5e kilometer. Hier is een hartverwarmende foto van Christian en de man:
Screen Shot 2015-05-03 at 14.32.24
Deze foto is in korte tijd viraal gegaan. De reden? Mensen zien Christian als een jongen waar zijn leeftijdsgenoten een voorbeeld aan moeten nemen. Bolton News legt uit dat Christian opeens overstelpt wordt door positieve berichten van totale vreemden:
The reaction has been completely crazy, my facebook is just overflowing with messages, I can’t even start to read them all.
“One woman posted on my wall from America saying that she wished there were more people in her country like me, it has been really amazing.
“I went back into Aldi this afternoon and a lady came up and hugged me and said she loved what I had done.”
We lezen tegenwoordig vaak negatieve verhalen over hoe egoïstische de nieuwe generatie is, maar zoals Christian bewijst is dat voor een groot deel pertinente onzin. Er zijn genoeg jongeren die gemeenschapszin serieus nemen en maar wat graag een stapje (of anderhalve kilometer!) extra doen om een ander te helpen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten