Britse jihadiste verantwoordelijk voor zeker 400 moorden

De Britse moslima Samantha Lewthwaite heeft verschillende terreuraanslagen in Somalië en Kenia op haar geweten.

Volgens Somalische veiligheidsdiensten is de Britse jihadiste Samantha ‘de witte weduwe’ Lewthwaite, weduwe van een van de daders van de zelfmoordaanslagen in Londen in 2005, verantwoordelijk voor de moord op minstens 400 mensen. Volgens de veiligheidsdiensten is zij de rechterhand van Ahmed Umar, de leider van de islamitische terreurbeweging al-Shabaab.

Samantha staat hierboven op de foto. Ze komt uit Aylesbury in het Engelse graafschap Buckinhamshire en heeft gestudeerd aan de universiteit van Londen. Ze wordt gezien als de coördinator van verschillende aanslagen in Somalië en Kenia, waaronder de aanval op de Keniaanse universiteit Garissa waar 148 mensen werden vermoord door moslimterroristen. Citaat:

“Deze dame zit aan de rechterhand van de leider die opdrachten geeft voor aanslagen”, zei een zegsman van de Somalische veiligheidsdiensten tegen de Britse krant The Mirror. Ze zou ook medeverantwoordelijk zijn voor de aanslag op een winkelcentrum in Nairobi in 2013, waardoor 67 mensen omkwamen.

De vrouw zou ook jongeren en vrouwen ronselen om zelfmoordaanslagen te plegen, in ruil voor betalingen aan hun families. ”Ze voert zelf geen aanslagen uit omdat ze te belangrijk is, maar ze is verantwoordelijk voor vele, vele doden, honderden. Ze gebruikt kinderen om namens haar te doden nadat ze hun families heeft betaald.”

Er is ook goed nieuws. De woordvoerder van de Somalische veiligheidsdiensten zegt dat het einde van de terreur van de jihadiste in zicht is: “De SAS (Britse commando’s) zijn klaar om haar te pakken en wij zijn klaar om een drone-aanval op haar uit te voeren. We krijgen haar uiteindelijk wel.” Het is nu dus even wachten tot er een bericht komt dat de Britse jihadiste is uitgeschakeld, ofwel door een SAS-team ofwel door een drone-aanval.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

50 reacties

 1. van Urk

  Ik ben een gestudeerde Britse vrouw van Europese origine en ben bekeerd tot de islam de religie van de vrede. levenslang moeten zulke bekeerden krijgen!

  1. Geah

   Het zijn de nieuwe Islamitische nazi’s….veel gevaarlijker dan de oude….

 2. Koos_Koets

  Zo’n lekker ding moet je niet uitschakelen, maar inschakelen. Zij is gewoon een blanke die nikkers afschiet!

  1. Daniel

   @Koos_Koets

   Je bent walgelijk!

   1. Simon Brouwenstein

    Houdt mededogen, Daniel, Koos ontving slechts 2 talenten.

   2. Mart

    Ergens heeft Koos wel gelijk al zegt hij het een beetje cru…..Ze is een van de velen LANDVERRADERS,….enne, beulen nooit tekort in welk regiem dan ook.

 3. Geah

  Zou het geen goed idee zijn om alle vluchtelingenboten te bombarderen….zo weet je zeker dat je iedere ISIS-terrorist op die boot te pakken hebt…..want de moslims in Europa zijn zo makkelijk te beïnvloeden door de ISSIS (of zij nu hoog of laag opgeleid zijn)…dat het levensgevaarlijk wordt voor het westen…….We zitten nu op de rand van een oorlog waarvan je niet weet welke kant het opgaat….veroorzaakt door de slappe regeringen in Europa………

  1. Simon Brouwenstein

   Geah heeft een genocide- ideetje.
   Ik denk niet dat het slechtheid is, het gewoon stuitende onnozelheid.

   1. Geah

    Waarom onnozelheid? ..alleen op zo’n manier kan je een IS-leger verslaan….aangezien er wordt gezegd dat de IS-terroristen tussen de vluchtelingen in zitten….Als je al die schepen aan land laat komen dan kunnen wij erop wachten dat de aanslagen ook toenemen…Nou ik wil mijn kinderen nog wel een veilige beschermde toekomst geven….

    1. Simon Brouwenstein

     Zo redeneert Samatha ook. Je bent geen haar beter.

     1. Geah

      In een oorlog vallen er nu eenmaal slachtoffers…..ook onschuldigen…en toen zei niemand er iets over 40-45….als het fascisme maar verdween en de democratie weer terug kwam….

    2. -Harry

     Geah ,

     Simon wacht met smart op de komende islamitische showdown .

     Terwijl een verstandig mens het gevaar zo vroeg mogelijk elimineert , vind ie dat we ze tenminste de gelegenheid moeten geven om ons te slachten .

     De meeste mensen zien liever meer dode vijanden dan dode vrienden .

     Maar misschien heeft ie geen vrienden ?

     1. Geah

      Harry,

      Mogen we hopen dat zijn naasten dan als eerste aan de beurt zijn……Wat heb ik toch een hekel aan die neo nsb-ers….

    3. Antidotum

     @Geah

     Vergeet de vliegtuigen niet waar IS gretig gebruik van maakt.

     Door te rotzooien met gestolen paspoorten van Europeanen en indicatie papieren van overleden strijders.

     Als je komt meehelpen bij IS om deel te nemen aan de strijd dan nemen ze bij binnenkomst als eerste je paspoort af.

   2. Lieftinck

    Ik heb het ook niet zo op genocides. Weinig mensen weten dat de Amerikanen burgers in Duitse steden gebombardeerd heeft, net zoals in Japan, maar ook in Noord Korea:

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Koreaanse_Oorlog
    Om de Noord-Koreaanse leiders onder druk te zetten hebben de Amerikanen in de laatste twee jaar van de oorlog Noord-Korea aan een genadeloos bombardement met napalm onderworpen. Daarbij zijn waarschijnlijk wel 500.000 mensen om het leven gekomen.

    Opgemerkt moet worden dat het rode kruis de Amerikanen tijdens WO2 waarschuwde dat er een humanitaire ramp dreigden in de concentratiekampen, door het vernietigen van de infrastructuur een voedseltransporten, waar men liever niet meer aan herinnerd wil worden.

    from the Red Cross’s Report:

    “In the chaotic condition of Germany after the invasion during the final months of the war, the camps received no food supplies at all and starvation claimed an increasing number of victims. Itself alarmed by this situation, the German Government at last informed the ICRC on February

    1st, 1945. Relief could henceforth be distributed by the ICRC,and one delegate was authorized to stay in each camp.” (Vol. III, p. 83)

    Thus the German authorities were at pains to relieve the dire situation as far as they were able. The Red Cross are quite explicit in stating that food supplies ceased at this time due to the Allied bombing of German transportation,

    and in the interests of interned Jews they had protested on March 15th, 1944, against “the barbarous aerial warfare of the Allies” (Inter ArmaCaritas, p. 78). By 2 October 1944 the ICRC warned the German Foreign

    Office of the impending collapse of the German transportation system, declaring that starvation conditions for people throughout Germany were becoming inevitable.

    1. toetssteen

     @Lieftinck
     Ben bezig me dor een eindeloze reeks docu’s te worstelen. Lang leve internet, maar soms zou je willen dat het allemaal zo eendimensionaal was als de media schetsen.
     En wat dan nog veilig op ligt geslagen.

     1. Lieftinck

      Google eens op ‘David Cole Interviews Dr. Franciszek Piper’ en beluister de you tube. Er gaat een wereld voor je open.

   3. LantR.fant

    Genocide, Simon houdt in dat je mensen uit hun leven trekt en vermoordt. Omdat ze anders zijn.

    Mensen die vrijwillig in vluchtelingenbootjes begeven om naar jou toe te komen wordt al een heel ander verhaal.
    Als daar dan ook nog strijders tussen zitten van een organisatie die Europa onomwonden de oorlog heeft verklaard is, dan is het niets anders dan een oorlogshandeling.

    Overigens: Het onderhouden van een dobbernegersfamilie kost ons jaarlijks
    ca. € 20.000, = Voor dat geld kan je
    ook 20 Afrikaanse gezinnen jaarlijks € 1.000, = geven. Een aanzienlijk verbetering voor die mensen.

    Voor het geld wat we kwijt zijn om 40.000 dobbernegersfamilies hier te onderhouden kan je dus het leven van 800.000 Afrikanen dus verbeteren.
    Hebt u dáár wel eens aan gedacht?

    Je zou je kunnen afvragen of we naast het nivelleren hier ook nog heel Afrika de kost moeten geven.

    Je kan je ook afvragen waar al die miljarden ontwikkelingshulp die we in de afgelopen decennia in Afrika hebben uitgegeven gebleven zijn.

  2. van Urk

   In dit geval betreft om een gewone westerse vrouw Geah, die ook bekeerd had kunnen worden tot christen,boeddhist of als hindoestaanse en desnoods had ze atheist of een socialist moeten gaan blijven. Maar nee, ze koos voor de islam zoals er meer westerse mensen er voor hadden gekozen en nu lekker mee gaan doen met de jihad om zoveel ongelovigen of anders gelovigen te gaan doden of onderwerpen aan de islam! En toch heeft het niks met de islam te maken hoor…

   1. Geah

    De IS zit vooral tussen de vluchtelingen op weg naar Europa of ze zijn er al….Je ziet hoe gevaarlijk de Islam is….

    1. -Harry

     @Geah ,

     in het recente verleden was men verbaasd dat Isis zo snel kon groeien , dat was niet zo , ze zaten er al !

     Ze hebben de tijd , werken doen ze toch niet . Wat ze wel doen is : wachten , plannen , voorbereiden en toeslaan .

     Geloof maar gerust dat er hier ook een fors aantal al standby staan en wachten op het signaal .

     En het is me een gruwel dat een aantal figuren die hun uiterste best doen om zo geleerd en ontwikkeld mogelijk over te komen , zo stom zijn dat ze dat niet willen zien of snappen .

     Of te laf om zich te verzetten .
     Defaitisme noemen ze dat .
     Alleen achter zijn toetsenbord voelt ie zich nooit verslagen .

  3. Antidotum

   @Geah,

   Een nog groter gevaar zijn de vliegtuigen, het is bekend dat IS gebruik maakt van gestolen paspoorten van islamitische Europeanen en overleden strijders.
   Ze bekijken wie het beste bij de leeftijd en het uiterlijk past, zo komen ze onverdacht Europa binnen.

   Ben van mening dat veel tuig van deze methode gebruik maakt.

   Baard afscheren en westerse kleding aantrekken voor het beste resultaat.
   Hier zal dat tuig worden opgevangen door adepten en in de meer dan vijfhonderd haatpaleizen in Nederland, ook elders in Europa.

   Je kunt het niet meer tegenhouden.
   De veiligheidsdiensten lopen nu al over van het werk en het islamitische leger des doods groeit gestaag.
   Net zolang totdat het ongezien op orde is om de boel te ontwrichten.

 4. Daniel

  Het is te hopen dat de Somalische veiligheidsdienst goed communiceert met SAS.

  “De SAS (Britse commando’s) zijn klaar om haar te pakken en wij zijn klaar om een drone-aanval op haar uit te voeren. We krijgen haar uiteindelijk wel.”

  Een gezamenlijke actie is niet aan te bevelen.

  1. Terzo

   Op deze smakeloze insinuatie gaat de vieze man, Brouwenstein genaamd, natuurlijk niet in….

   Iets met manden en er doorheen vallen….

   1. van Urk

    Terzo@ Die is nu aan het solliciteren voor een vrijgekomen baantje in Saudi Arabie! Iets met de functie als beul of zo iets.

    1. Simon Brouwenstein

     Niet prettig, Meneer van Urk, en dat voelt u zelf ook wel aan.

     1. van Urk

      Mijn excuses.

 5. carthago

  Dit kreng heeft dus afgestudeerd op genocide plegen,en dat onder wegkijkende professoren en ministers van onderwijs. Op die universiteiten zou discriminatie het hoofdvak moeten zijn,dus het onderscheid leren maken tussen islamitische lampenkappen en normale mensen,het liefst met een gratis studiebeurs.

 6. V.K.

  -Tsja, gestudeerd in het vrije westen.
  -Na ja, heb zo het idee dat het grootste gedeelte van IS wordt gemanaged door mensen welke hun opleiding in het westen hebben genoten.

  -Overigens worden deze kinderen niet alleen met geld gekocht, het collectief geloven in sprookjes speelt natuurlijk ook een grote rol ..blije ouders.

 7. Antidotum

  Gestudeerd in het westen, op onze kosten, maar te stom om te peopen, wie sluit zich nu aan bij de islam?
  Helaas is haar empathisch vermogen kennelijk mede geëxplodeerd tijdens haar geboorte, net zoals haar lelijke kop.
  Komt nooit meer goed!

 8. Robierts

  Hierbij verzoek ik de Nederlandse Regering de Hedwigepolder niet onder water te zetten , er zal veel land nodig zijn met de toekomstige miljoenen immigratie uit Afrika . Aan de vereniging van Nederlandse gemeenten de taak reeds grond vrij te reserveren voor de toekomstige moskeeen .

  1. Simon Brouwenstein

   Ik betwijfel of er in de Hedwigepolder behoefte is aan een moskee.
   Er is überhaupt niet zoveel behoefte aan moskeeën. Het aantal moskeeën in dit land is al jaren constant.

   1. Antidotum

    Klopt hoor Simon, ze gaan van moskeeen over naar islamitische centra.

    Neem Gouda als voorbeeld.

  2. Mart

   Robi, onderwaterzetten kan na dien alteid nog,als de rest van de AUTOCHTONEN daar bij een gedreven zijn.

  1. Koos_Koets

   Dan werpt de MoskNee-beweging zijn vruchten af. Petje af! Dat zijn de ware watergeuzen.

 9. toetssteen

  Vraag: waarom maken hormonen dat dwaze vrouwen dit doen? Waarom krijgen vrouwen, jaja ook mannen maar die willen toch al de opper-aap spelen, last van die masochistische jeuk?
  En net zoals bij deze eehhh jihadi, scheppen ze er groot genoegen in moord, verkrachting en reliwaanzin aan te moedigen.
  Er is in de hippie tijd iets erg fout gegaan.

  1. Wachteres

   @Toets, als je maar weet dat het NIETS met de islam te maken heeft.

   1. Antidotum

    Dat is correct Wachteres, de slam heeft niets met de islam te maken. Wel alles met de takiyya.

 10. Robierts

  En wat dacht u van deze : Waarom krijgen veroordeelde vrouwenverkrachters , ja zelfs moordenaars , liefdesbrieven van vrouwen ? De wereld zit raar in elkaar , dat weet ik , maar hier begrijp ik nu helemaal niets van .

  1. toetssteen

   @Robierts
   Ik verbaas me erover, verklaring heb ik niet. Thierry Baudet schreef er op TPO eens een stuk over dat ik walgelijk vond, maar wellicht had hij gelijk. Ofschoon ik dat zelf zal blijven ontkennen omwille van mijn eigen ervaringen. Mijn vrouw schopte haar belager indirect het oogziekenhuis in. Was een hoop heisa, want zoals het hoort is dader slachtoffer in dit soort gevallen.

  2. Wachteres

   Die griezel uit Oostenrijk/Duitsland, die jarenlang een meisje in zijn kelder had verborgen, haar zwanger maakte enz. kreeg ook brieven van vrouwen, die hem complimenteerden met wat hij had gedaan.

   Hij had het kind beschermd tegen de boze buitenwereld.

 11. Robierts

  PS. Ik zou best eens een liefdesbrief willen krijgen , maar moet ik dan eerst daarvoor iemand vermoorden ?

  1. toetssteen

   Nou eh u zou eens een relatie aan kunnen gaan. Maar ik geef toe, zoals het in mijn tijd zonder telefoon was, dat komt niet weer.
   Heb natuurlijk wel een doos vol liefdesbrieven. Van haar aan mij en andersom.

 12. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=FLJOenmfR2g

  Maher to Ayaan Hirsi Ali: Why Do Liberals ‘Blame the Victim’ When It Comes to Islam?

  Een geweldig interview met Ayaan.

  Het gedrag van de ‘liberals’ is in de VS identiek aan de linksen hier

 13. Daniel

  Een linkse vouw vertelde me eens dat ze best wel graag een relatie zou willen hebben met de Neger des Heils.
  Daar moest ik zo om lachen. Vrouwen met hormonen gaan van links naar rechts.

  1. Simon Brouwenstein

   Bij rechtse vrouwen schijnt het met de hormonen wel mee te vallen. Ze realiseren een orgasme bij voorkeur door en tijdens noeste arbeid.
   Ik hoorde terzake eens een treffende Groningse uitdrukking: “Gien better meubel in t bedrief, dan een goud en werksoam wief “.

   1. toetssteen

    Brouwenstein slaat op tilt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.