Deze moeder geeft haar dochter op de meest hartverwarmende manier ooit een heerlijke zelfgemaakte maaltijd

Wat mis jij het meeste als je lange tijd van huis bent? Veel mensen zullen antwoorden: het eten van mijn moeder (of vrouw).

Zo ook Carmen uit Portsmouth, Engeland. Carmen is jong en bijzonder avontuurlijk. Sinds drie jaar heeft ze de baan van haar leven: ze is een huskygids in Finland.

Screen Shot 2015-05-04 at 12.44.49

Dit houdt in dat ze toeristen meeneemt op een reis door het besneeuwde gebied van Finland – en dan niet door te wandelen of iets dergelijks, maar door gebruik te maken van een slee getrokken door husky-honden. Hier zie je Carmen in actie:

Screen Shot 2015-05-04 at 12.46.01

Carmen is bijzonder blij met haar baan; ze heeft echt van haar hobby haar werk gemaakt. Niet veel mensen kunnen dat haar nazeggen.

Wel heeft ze één probleem: ze mist haar moeder ontzettend… en dan met name de maaltijden die haar moeder altijd voor haar maakte. Ze kan zelf koken en eet soms bij vrienden, maar er gaat niets boven moeders kost.

Daarom bedacht het bedrijf Knorr een geweldige actie om Carmen een hart onder de riem te steken. Knorr nam contact op met Carmens moeder, regelde een reis voor haar naar Finland, en liet moederlief een heerlijke maaltijd koken voor haar dochter. Toen die laatste terugkwam van een dag hard werken had ze verschrikkelijke honger. Gelukkig voor haar deed een vriendin net alsof zij voor Carmen gekookt had.

Carmen vond het diner heerlijk; wel viel haar iets op. Het deed haar namelijk nogal denken aan de kookstijl van haar moeder.

Op dat moment sprong Carmens moeder tevoorschijn. De twee sprongen elkaar in de armen. Vervolgens maakte Knorr er één van de mooiste reclames ooit van.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.