Deze vrouw had het moeilijk thuis, maar wist haar leven te redden met een pizza. En wat er daarna gebeurde is helemaal hartverwarmend

Ongelooflijk slim! Met één pizza pepperoni met knoflook heeft een slimme moeder zichzelf en haar kinderen uit een levensgevaarlijke situatie gehaald.

Normaalgesproken zijn mensen die een pizza bestellen niet meer dan alleen een klein beetje lui. Maar dat kan absoluut niet gezegd worden voor Cheryl Treadway, die met één kleine pizza pepperoni met knoflook het leven van zichzelf en van haar kleine kinderen redde.

Hoe ze dat voor elkaar kreeg? Cheryls vriend was het hele gezin aan het bedreigen met een groot mes. Iedereen in het huis liep dus gevaar, en hoe het afgelopen zou zijn is ongewis. Gelukkig had ze op haar telefoon een app van de Pizza Hut. Ze bestelde er een pizza mee, maar gaf de order op een ongebruikelijke manier door:

7678875_G

Met de berichten “Get 911 to me” en “911hostage help” (oftwel: ‘haal 112 voor me’ en ‘112 gijzelingsactie help’) waren ze bij de lokale pizzabakkerij meteen alert…

Zie hoe het verhaal verder afloopt in onze video:

.

Driewerf hoera voor Cheryl en de medewerkers van de Pizza Hut!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Meedenker

    “Driewerf hoera voor Cheryl en de medewerkers van de Pizza Hut!”

    En driewerf hoera voor de maatschappij die Cheryls vriend heeft voortgebracht.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.