Een nietsvermoedende fotografe staat op de uitkijk in een park. Maar dan komt een verliefd stel aangelopen en gebeurt er iets dat haar de held van de dag maakt

Zo sta je nietsvermoedend in een park – en zo ben je ineens getuige van een ontroerend en prachtig moment.

Ze dacht er niet veel van, toen fotografe Jessica Sharpe met haar toestel in de aanslag een park binnenliep voor een afspraak met een klant. De klant liet op zich wachten, dus Jessica begon zich een beetje te vervelen. Gelukkig gebeurde er toen iets wat ze niet verwachtte, maar wat haar hele dag maakte: Andrew Smith en zijn vriendin Cali Harrison kwamen het park binnengewandeld.

En toen vond er zo’n moment plaats waarvan je nooit denkt dat je het meemaakt bij een ander. Ineens ging Smith op z’n knieën en vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk. Sharpe, zoals gezegd dus toevallig aanwezig, pakte haar fotocamera en begon meteen foto’s te maken van het gelukkige koppel:

o-CENTRAL-PARK-ENGAGEMENT-570.jpg2 o-CENTRAL-PARK-ENGAGEMENT-570Helaas voor Jessica kon ze niet op tijd bij het koppel komen om hen de foto’s aan te bieden, dus startte zij een zoektocht op internet. Die – bijzonder genoeg – binnen een dag al resultaat opleverde. Cali en Andrew lieten weten enorm blij verrast te zijn met de foto’s en boden aan om ze te kopen van Jessica.

Maar Jessica was zo geïnspireerd door dit jonge, gelukkige koppel dat zij dat weigeren. De kersverse verloofden kregen de foto’s gratis opgestuurd. Om voor altijd te koesteren als één van de gelukkigste momenten in hun leven. Wat lief!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.