Jonge straatartiest laat zien hoeveel muzikaal talent hij in huis heeft

Dit doet niemand hem na.

Ik heb meestal niet zoveel met straatmuzikanten. Ze kunnen vaak maar één of twee liedjes spelen, en dan vaak niet eens goed. Het is bijna altijd niets meer dan een vorm van bedelen. Eigenlijk ken ik maar één goede straatmuzikant en dat is de man uit Detroit die bijna dagelijks te vinden is in het centrum van Den Haag.

Ik ben dan ook niet zo van het geven van geld aan straatmuzikanten, maar als ik dit Chileense talentje zou tegenkomen op straat, dan zou ik zeker de portemonnee trekken. Dit doet geen jongen van zijn leeftijd hem na. Sterker nog, ik denk dat zelfs de meeste oudere kinderen en volwassenen niet zo goed zijn met drummen.

Op Dumpert staat trouwens een interessante comment bij de video: “Hier had dat “ADHD” geheten.. En met medicatie dood gemaakt.” Dat zou zomaar eens waar kunnen zijn. Dit jonge talentje is gewoon lekker druk en heeft er zijn (bij)baantje van gemaakt. Je moet toch ergens al die energie aan kwijt. Mooi, toch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Parestado4

    Typisch Roma.Je komt ze overal tegen,hoewel hun wortels in India liggen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.