Kokende moeder krijgt kans van haar leven: ze mag samen met haar favoriete TV-kok koken. Dan volgt er een gigantische verrassing

Deze moeder werd – verdiend! – in het zonnetje gezet.

Het is lang niet gemakkelijk om een moeder te zijn van twee zonen; je hebt je man, de twee jongens…. kortom, het huishouden is één groot mannelijk gezelschap. Vervolgens weet je wat mannen en jongens doen – en wat ze nalaten. Overal kun je vuile was terugvinden, ze koken niet, schoonmaken gaat met de halve slag, en ga zo maar door.

Screen Shot 2015-05-06 at 13.05.12

Daarom was het bijzonder leuk dat moeder Niah Minott onlangs eens geweldig in het zonnetje werd gezet. Haar favoriete tv-kokkin nodigde haar uit om samen met haar een chocolade-pindakaas taart te bakken.

Screen Shot 2015-05-06 at 13.05.46

Het was een fantastische kans voor Niah. Het is namelijk haar droom om ooit een eigen bakkerijtje te beginnen – wellicht vanuit huis, maar de hele dag kokend en bakkend, terwijl ze er nog leuk wat geld mee verdiend ook.

Screen Shot 2015-05-06 at 13.06.39

Helaas heeft Niah één probleem: ze kookt en bakt heel wat af, maar haar keuken is eigenlijk veel te klein.

Screen Shot 2015-05-06 at 13.06.55

TV-kok Carla Hall wilde haar graag een handje helpen. Ze vond een sponsor van haar programma “The Chew” bereid om a) het segment te steunen waarin Niah langskwam, en b) om vervolgens een fantastische verrassing te regelen voor de huismoeder.

Screen Shot 2015-05-06 at 13.08.39

Voor ze wist wat er gebeurde kreeg Niah namelijk te horen dat Skippy Pindakaas haar graag $15.000 dollar wil geven zodat ze haar keuken kan verbouwen.

Screen Shot 2015-05-06 at 13.08.56

Zo worden twee van Niahs dromen dus opeens werkelijkheid: ze mocht samen met haar favoriete tv-kok een heerlijke taart bakken én kreeg ook meteen de mogelijkheid om haar keuken flink te verbouwen zodat ze haar grote levensdoel kan bereiken. Ze was al aan het bijklussen als kokkin, maar haar mogelijkheden waren tot voor kort natuurlijk behoorlijk beperkt. Er is nu eenmaal niet veel wat je kunt doen met een keuken van 1,5 bij 1 meter (bij wijze van spreken).

Screen Shot 2015-05-06 at 13.09.05

Het spreekt voor zich dat Niah buitengewoon emotioneel was, maar ze verdiende alle aandacht én cadeau’s.

Kijk de video van deze inspirerende aflevering van The Chew op Facebook.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.