Op Moederdag eren Twitter-gebruikers hun moeders door hun ‘grootste fouten’ op te sommen. Het resultaat is… schitterend

“MyMomsBiggestMistake.”

Moederdag is hot vandaag, wat natuurlijk ook zo hoort te zijn. Ze dragen ons niet alleen 9 maanden in zich mee voor we geboren worden, maar ook daarna blijven ze fulltime met ons (hun kinderen) bezig. Je kunt altijd op je moeder rekenen; ze houdt sowieso van je en steunt je door dik en dun. Zoals ze in Amerika zeggen: mothers rock. De mijne in ieder geval wel.

Hoe dan ook, ook op Twitter is Moederdag vandaag het meest besproken onderwerp. De hashtag #MyMomsBiggestMistakeWas is zelfs viraal gegaan.

Het idee achter deze hashtag? Twitteraars beschrijven hun moeders zogenaamd belangrijkste fout. In sommige gevallen is dat bijzonder serieus (“getting arrested on my birthday“), maar in verreweg de meeste gevallen gebruiken mensen de hashtag juist om hun moeder te eren…

… of om grappen te maken:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.