Oude mannen komen podium talentenshow oplopen. Verbazing alom. Dan gaan ze he-le-maal los

Een totaal onverwachte show.

Onlangs kwamen er bij Britain’s Got Talent een paar oudere mannen het podium oplopen. Ze maakten een ietwat verdwaalde indruk. De jury keek naar de mannen en vroeg zich verbouwereerd af wat voor act er zou volgen. Hier kon weinig goeds van komen, nietwaar?

De mannen legden uit dat ze een hobby-dansgroep waren. In het echte leven hebben ze normale banen – er waren twee leraren bij en een ICT-manager – maar ze vinden het leuk om in hun vrije tijd te dansen.

Aangezien het er niet bepaald energiek uitzag dachten zowel het publiek als de jury dat het een vreselijk saaie, maar misschien nog enigszins komische ervaring zou worden.

De eerste seconden leek dat te kloppen. De muziek begon en één van de mannen deed een raar dansje, dat werkelijk nergens op sloeg. Jury-leider Simon Cowell had er duidelijk al genoeg van; hij keek weg, begon wat in zichzelf te mopperen, en was duidelijk klaar voor de vólgende act.

Toen veranderde iets. De mannen kwamen ineens allemaal in actie en begonnen tegelijk te dansen. Het gevolg? Een staande ovatie van het publiek, en de jury gaf de heren vier ‘yessen’.

Het mooiste aan dit alles? Nadien liet Cowell weten dat hij de act met name zo fantastisch vond omdat de vijf heren bewijzen dat leeftijd echt slechts een cijfer is. Je bent zo jong als je je voelt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Teun

  Ze hadden goed hun best gedaan, er saai uit te zien met hun verschillende truien en ook door nogal oubollig te beginnen.
  Grappig hoe mensen van uiteenlopende lichaamstypen zo dicht op elkaar als een groep bewegen. Dat alleen al maakt een deel van de humor. Zouden ze verder van elkaar afstaan, zoals bij andere dans acts, waar ieder individu goed uit de verf moet komen, dan zou het effect niet zo lachwekkend geweest zijn als dit cluster van barbapapa’s en ieniemienie.

 2. hans-e-pans

  De duivel is oud!

 3. AJGRaalte

  Zo oud lijken ze me niet eens, hoor. Niet meer piep, maar nog lang niet stok.

  Anyway, fifty is the new forty. LOL

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.