Pas 11 jaar oud, maar nu al drie universitaire diploma's op zak. Maar zelf noemt het jonge genie dit slechts "babystapjes" op weg naar zijn échte doel

Geen categoriemei 24 2015, 9:00
Het jonge genie studeerde al driemaal af, maar ziet het zelf allemaal maar als voorbereiding voor zijn grote droom.
Het jonge genie Tanishq Abraham heeft afgelopen woensdag iets gedaan wat op zichzelf al een enorme prestatie is: afstuderen van de universteit in maar liefst drie studierichtingen. Weinigen zullen hem dat nadoen, en al helemaal als je je bedenkt wat de leeftijd van Tanishq is: slechts 11 jaar oud.
Dat leest u goed: terwijl zijn leeftijdsgenoten nog leren rekenen en schrijven, heeft deze jongen maar liefst drie universitaire diploma's op zak. En in uiteenlopende onderwerpen: wiskunde, natuurkunde... maar ook in buitenlandse talen. Vanaf zijn zevende volgt de jongen vakken, en hij beschrijft dan ook hoe fantastisch het is om op zo'n jonge leeftijd al zoveel bereikt te hebben:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/11-Year-Old-Graduates-From-College-Wants-To-Be-POTUS.mp4"][/video]
.
Ondanks al het succes is de jongen er eigenlijk heel normaal onder gebleven, als ik het zo zie.
Maar het verhaal eindigt hier niet. Want de 11-jarige jongen is nog lang niet klaar met het bereiken van z'n dromen. De drie diploma's noemt Tanishq zelf slechts "babystapjes" en heeft uiteindelijk iets nog veel groters in gedachten:
https://twitter.com/iScienceLuvr/status/601435339849236480
Wij wensen hem daar natuurlijk heel veel succes mee. Deze jongen blijft dromen, en blijft hard werken. We gaan ongetwijfeld nog veel dingen van hem horen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten