Schattige kleine kindjes vertellen wat ze van hun moeder denken. Deze video zal je hart smelten

Geen categoriemei 09 2015, 11:00
"Als je klein bent, dan kan mama alles!"
Het is morgen weer Moederdag, en met die reden is het extra tijd om moeders wat meer in het zonnetje te zetten. Zo ook op DDS. Maar hoe doe je dat? Hoe breng je een eerbetoon aan de moeders van 2015? Aan de moeder die net zo thuis is op internet als met haar kinderen?
Ik geloof dat ik het antwoord hier gevonden heb. Het is er één die we lenen van YouTube zelf: ze maakten bij de videowebsite een filmpje om een ode aan de moderne moeder te brengen. Door de ogen van een kind zie je hoe hedendaagse moeders door de jaren heen op de best mogelijke manier voor hun kinderen zorgen. Het is denk ik goed gelukt:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Celebrating-Moms-on-YouTube.mp4"][/video]
.
De kindjes die aan het woord worden gelaten zijn misschien klein, maar ze hebben helemaal gelijk. Moeders zijn een soort superhelden die meerdere taken tegelijkertijd kunnen en vaak ook moeten uitvoeren. Ze zorgen voor de kinderen, het gezin en werken vaak ook nog. Echt helden!
Is jouw moeder ook jouw superheld? Of was ze dat toen je klein was? Laat haar dan gerust deze video zien!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten