Bruut ISIS en seksslaven: twintig operaties om maagdelijkheid te 'herstellen'

Geen categoriemei 09 2015, 10:00
De terreurorganisatie uit Syrië en Irak heeft een compleet verpeste seksmoraal. Maar dat niet alleen.
Wie bij radicale moslims denkt dat ze vanwege hun diepreligieuze opvattingen wel in ieder geval engeltjes zullen zijn wat betreft hun omgang met vrouwen, wel, die zit er flink naast. Want juist op dit gebied zijn de jihadstrijders méér dan beestachtig. De ISIS-strijders zijn namelijk geobsedeerd door seks. En - problematisch - ook door 'puurheid' en 'maagdelijkheid'. Die concept lijken elkaar uiteraard uit te sluiten, maar in het kalifaat hebben ze kennelijk een manier gevonden om die twee concepten toch met elkaar in verbinding te brengen:
An Islamic State terrorist group forced a sex slave to marry 20 fighters and even made her undergo surgery each time to restore her virginity, a United Nations official said.
The group paraded and traded Syrian and Iraqi girls in ‘slave bazaars’ before the victims were shipped to other provinces, it was claimed.
Kortom: een vorm van gedwongen prostitutie. En dat wordt islamitisch-juridisch allemaal afgedekt met een beroep op schijnhuwelijken. Het is eigenlijk niet te bevatten wat de slachtoffers doormaken. Als u ooit iemand heeft gesproken die een verkrachting heeft meegemaakt, dan weet u wat voor een impact dat heeft op het leven het slachtoffer. Laat staan wat er gebeurt als vrouwen over de duur van een jaar door twintig verschillende mannen verkracht worden en iedere keer doorverkocht als gevangene aan de volgende, met iedere keer weer opnieuw een nieuwe gruwelijke medische ingreep die geen verdere zin heeft, maar wel helse pijn oplevert.
Naar schatting zijn er nog steeds duizenden seksslavinnen in de handen van ISIS. Laten we snel hopen dat ze bevrijd worden, en met de daders van dit soort bizarre ingrepen afgerekend. Want dit soort barbaarse praktijken zijn gewoonweg te walgelijk voor woorden. Hoe sneller een einde komt aan dit soort mensonterende situaties, hoe beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten