Lastige man probeert beroemdheden te fat shamen, maar actrice Selena Gomez heeft daar het perfecte antwoord op

Geen categoriemei 09 2015, 9:02
Deze man op Instagram kreeg even een koekje van eigen deeg.
Toen actice en zangeres Selena Gomez op Twitter een foto plaatste van een gezellig samenzijn met vriendinnen, kreeg ze het aan de stok met een man die zich "laurenlv94" noemde en de 22-jarige Selena aanviel vanwege haar gewicht:
https://twitter.com/BeMyWifeSelena/status/593883636249862144
De man zei dus het volgende tegen de superster:
LOL oké... helaas is image alles in Hollywood. Ik wil alleen zeggen dat als ze relevant wil blijven en betere rollen wil ze beter voor zichzelf moet zorgen... die business is meedogenloos, joh!"
Ze heeft helemaal geen rondingen... ze is een actice en moet haar lichaam in vorm krijgen. In de business is dat helaas belangrijk. Ik wil alleen maar zeggen, en daar is niks mis mee: ze moet meer sporten.
Maar dat liet de pittige Amerikaanse dame uiteraard niet over zich heengaan. En ze kwam met een reactie die eigenlijk te episch voor woorden is:
"Je bent misselijkmakend. IK BEN in de business en het kan me vrij weinig schelen wat "zij" of jij zeggen dat ik eruitziet moet zien. Ik heb behalve liefde voor mezelf niets nodig om voor mijn werk, fans, familie en vrienden en vrienden."
En daarna nog de epische uitbrander:
"En ik sport wel. Het is niet je plaats om iemand zomaar te gaan vertellen wat ze wel of niet zouden moeten doen."
Bam! Het resultaat? laurenlv94 heeft zich stilletjes teruggetrokken van Twitter en Instagram, en durft het niet aan nog verdere opmerkingen te maken. Deze wedstrijd is dus met een overweldigend resultaat gewonnen door Selena! Hoera!
Overigens bevestigen enkele insiders dat Selena is aangekomen. Maar niet omdat ze pizza's en patat in grote hoeveelheden verorbert: Selena krijgt medicijnen voor een auto-immuunziekte, die he. Want goed, laten we eerlijk wezen: als dit is hoe 'aankomen' eruitziet, dan valt het allemaal wel mee, toch?
selena2
Zet 'm op Selena! Weg met de fat-shamers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten