Snel denkend 6 jarig meisje wordt grote held als haar zwangere moeder ineens in elkaar stort

Ze heeft haar moeder gered.

Een zes jarig meisje is een nationale held geworden in Amerika omdat ze razendsnel ingreep toen haar moeder opeens “bevroor.”

Moeder Jovanna Nunez was aan het praten en spelen met haar dochter Madison, toen haar lichaam er opeens mee ophield. De 6-jarige Madison had geen idee wat er gebeurde. Het ene moment was haar moeder normaal, maar opeens stortte ze in. Ze reageerde nergens meer op en was buiten bewustzijn.

Zoiets is natuurlijk altijd bijzonder zorgwekkend, maar al helemaal als de enige persoon in de omgeving die iets kan doen een 6-jarig kind is. Toch greep de kleine Madison op adequate wijze in door 911 (de Amerikaanse versie van alarmnummer 112) te bellen en de instructies te volgen van de dame aan de andere kant van de lijn.

911: “Wat is je adres, schat?”
Madison: “Dat weet ik niet.

Achteraf bleek dat Jovanna aan zwangerschapsdiabetes leed.

En Madison? Die is nu dé grote held van haar familie én haar wijk. Achteraf liet ze weten dat ze niet kon wachten om terug naar school te gaan zodat ze al haar vriendjes en vriendinnetjes kan vertellen dat ze, en ik citeer haar zelf maar even: “Mijn moeders leven heb gered!”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.