Speech Louis van Gaal een grote hit in Engeland

Geen categoriemei 20 2015, 11:03
"Charismatisch." "Bizar." "Hilarisch." "Verbijsterend."
Zoals we gewend zijn van Louis van Gaal heeft hij aan het einde van het seizoen een, laten we zeggen: enerverende, speech afgeleverd. Jaren geleden riep hij in München dat Bayern de beste van Duitsland was, de beste van Europa, en de beste van de wereld. Het publiek vond het geweldig, de pers iets minder.
Ook nu is Van Gaal in het nieuws vanwege een speech, maar de reacties van de Britse (en andersoortige) pers zijn nu behoorlijk positief. Oké, er wordt om gelachen door sommige kranten en commentators, maar de Britten vinden het maar wat mooi allemaal:
Louis van Gaal is helemaal uit zijn dak gegaan tijdens een speech op een gala van Manchester United ter ere van het einde van het seizoen. De grote Britse media maken melding van de speech en noemen die 'verbijsterend', 'charismatisch', 'bizar' en 'hilarisch'. Hij begint nog vrij rustig in zijn beroerde maar herkenbare Engels, maar na een paar minuten schreeuwt hij en maakt hij grap na grap.
Hier de video van de speech. Let wel, het is weer eens een schitterende klassieker.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Louis-van-Gaals-AMAZING-But-CRAZY-End-Of-Season-Speech-Hilarious-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten