Toen deze studente zichzelf in de klas voorstelde, realiseerde een sprakeloze klasgenote ineens wie ze voor zich had

Een studente aan een universiteit had geen idee wie er tegenover haar zat. Totdat ze ineens haar levensverhaal begon te vertellen…

Een onwaarschijnlijke, maar prachtige reünie. Toen Lizzie Valverde zichzelf voorstelde bij een college, kon ze niet vermoeden wie haar na afloop ervan zich bij zich zou melden: één van haar klasgenoten tegen wie ze zojuist had verteld dat ze als klein meisje geadopteerd is door pleegouders aan de andere kant van het land. Ze had een zus, maar die heeft ze sinds de allervroegste jaren van haar jeugd niet meer gezien.

En driemaal raden wie nu voor haar stond. Inderdaad: haar zus. Puur bij toeval (of is het voortbestemd?) had haar zus – die eveneens geadopteerd is – zich opgegeven voor dezelfde universitaire studie. En het verhaal van Lizzie kwam de één jaar jongere Katy Olson wel heel erg bekend voor:

.

De twee zijn nu goede bekenden van elkaar geworden en studeren binnenkort af. Heel spannend allemaal ook, want ook de biologische moeder van de vrouwen zal dan aanwezig zijn. Het heeft een hele tijd geduurd, maar uiteindelijk is dit gezin weer in harmonie hersteld. Wat een prachtig verhaal!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.