Vader is zo dik dat hij zich schaamt om een zwembroek te dragen. Daarom belooft hij zijn gezin: ik val af. Hoe het afloopt?

Het resultaat mag er wezen.

Jason Alford, een 45-jarige Brit en vader, ging vreselijk af tijdens een familievakantie naar Frankrijk. De obese man kreeg namelijk te horen dat alleen mannen in speedos (strakke, kleine zwembroeken) gebruik mochten maken van het zwembad. Er was echter één probleempje: Jason schaamde zich zo voor zijn lichaam dat hij er niet eens over na wilde denken om een speedo te dragen.

Misschien begrijpelijk (ook al omdat speedo’s vreselijke zwembroeken zijn waarin de gemiddelde man niet dood gevonden wil worden), maar wel triest voor zijn gezin. Dat moest er namelijk genoegen mee nemen dat er niet werd gezwommen – niet met hele gezin tenminste.

Jason vond het ook vreselijk en beloofde zijn kinderen en vrouw daarom dat hij flink zou afvallen. Vervolgens voegde hij de daad bij het woord: in de tussenliggende periode verloor hij maar liefst de helft van zijn lichaamsgewicht. Er is dus nog maar 50% van hem over.

Het resultaat:

Screen Shot 2015-05-05 at 18.11.12

 

Omdat Jason zo goed bezig was besloot zijn vrouw om mee te doen. De jurk die ze hierboven draagt is twee maten kleiner dan de jurk die ze een jaar geleden droeg. Ook geen geringe prestatie.

Je ziet, afvallen is niet gemakkelijk, maar met wilskracht en discipline kan het iedereen lukken om gezond te worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Wachteres

    Eén troost, Michaë:

    http://www.telegraaf.nl/gezondheid/24007504/__Nederlanders_niet_dikker__.html?&utm_source=telegraaf-nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=20150506_update&utm_content=telegraaf_update&utm_term=

    Europa wordt dikker, Nederland niet

    Europeanen worden steeds dikker, maar de Nederlanders zijn de uitzondering op de regel. Dat stelt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in een nieuw rapport, dat woensdag werd gepubliceerd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.