Wannabe verkrachter bespringt jongedame… maar hij had hier niet op gerekend

Mevrouw weet hoe ze van zich af moet slaan.

Ha, dat is toch een beetje pech hebben. Ben je een verkrachter, denk je een gemakkelijk slachtoffer te hebben gevonden, en word je opeens helemaal in elkaar geslagen omdat ze een kickbokser blijkt te zijn. Oeps!

In what became a very unpleasant surprise for a sex predator, his early morning attempt at targeting a woman who was walking home for rape turned into a triangle hold and his ‘blacking out’ until police arrived to make an arrest.

Mark Willis, the 39-year-old would-be rapist, was told by the judge in the case that he “bit off more than he could chew.”

De reden dat Willis in de problemen kwam? Het beoogde slachtoffer, dat graag anoniem wil blijven, bleek een kickbokser te zijn. Zij legde uit aan de rechter dat de man haar besprong en haar vertelde dat ze haar mond moest houden.

“Ik vloekte tegen hem. Ik denk dat ik zoiets zei als ‘go f*ck yourself.’ Toen sloeg hij me opnieuw in mijn gezicht. Hij probeerde mijn kleding van me af te scheuren.

Omdat het duidelijk was dat ze op zichzelf was aangewezen en er geen politieagenten in de buurt waren kwam ze zelf maar in actie. En ze deed dat op ongelooflijk overtuigende wijze:

Ik voelde dat hij naar mijn kruis greep en mijn kleren weer van me af probeerde te trekken. Ik slaagde erin om mijn been te bevrijden en die over zijn schouder en nek te leggen. Vervolgens deed ik hetzelfde met mijn andere been en begon ik druk op hem uit te oefenen. Het leek erop dat hij grote moeite had met ademenen. Zijn hoofd zat vast. Vervolgens sloeg hij me een paar keer zo hard als hij kon in mijn gezicht.

Ik sloot mijn ogen en oefende nog meer druk uit, hopende dat hij snel buiten bewustzijn zou zijn. Ik voelde zijn lichaam verzwakken en realiseerde me dat hij buiten bewustzijn was of niet meer kon ademen.

Vervolgens belde ze de politie waarna de man gearresteerd werd.

De rechter in de zaak complimenteerde het slachtoffer met haar geweldige actie en heeft justitie gevraagd om haar een beloning van 500 pond te geven (706 euro). De reactie van de dame die zich zo geweldig verdedigde?

“Ik ben opgelucht dat het nu allemaal achter de rug is en dat Willis veroordeeld is. Ik was verbaasd dat de rechter me een beloning gaf – ik deed het helemaal niet voor erkenning of een beloning omdat ik deze aanval alleen maar wilde overleven, maar ik ben erg dankbaar.”

Hieronder een video waaruit blijkt dat goed getrainde vrouwen zichzelf prima kunnen verdedigen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Antivenin

    Een beloning? Nou, daar kan ons OM een voorbeeld aan nemen!

  2. Pietje Precies

    nou, je spoort echt niet als je zo’n voorbeeldfilmpje eronder zet. Dat zijn topatletes die zich kapot trainen. Amper vergelijkbaar met een normale huistuinenkeukenvrouw met baan en gezin. Zelfs als ze nog bovengemiddeld sportief is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.