Zo kan het ook: bekende zangeres schrijf lieve brief voor fan wiens moeder onlangs is overleden

Deze zangeres staat erom bekend dat ze een speciale band heeft met haar fans. Dat blijkt.

Taylor Swift is niet alleen één van de populairste en meest succesvolle zangeressen van het moment, maar ze heeft ook nog eens een hart van goud. Dat bewijst ze keer op keer door haar fans op ongekend vriendelijke wijze te behandelen. Zo verraste ze een paar loyale fans tijdens kerst met eigen, door haar ingepakte cadeautjes en had ze een emotioneel telefoongesprek met een fan die een terminale hersentumor had.

Screen Shot 2015-05-13 at 15.04.36

Op Moederdag liet Taylor zich weer van haar zachte kant zien door te reageren op een hartbrekende brief van één van haar fans die haar moeder onlangs verloren had:

“Dear Taylor

“It’s me, iced coffee girl, and I could really use a hug. Today is Mother’s Day, a day most people spend with their mothers thanking them for everything they do. But, for me, I can’t spend this day with my mom because she’s in heaven. Last January, my mom passed away and a piece of my heart left with her. My mom was my best friend, the one I laughed with, the one I cried with, and the one I loved with my whole heart. For a while, I felt empty. But as you’ve done many times before, you filled that hole. You took me out of my sad place and made me happy. And because of you, I got through something that was the hardest thing in the world for me. Today’s going to be another hard day, but I know with you on my side I can get through anything. I love you. Always, Kaileen”

Screen Shot 2015-05-13 at 15.05.18

Taylor Swift las de brief en het raakte haar zo erg dat ze meteen contact opnam met Kaileen:

“Kaileen- I love you so much and can’t imagine what you must be feeling today. You’ve lived through my worst fear. I’m so sorry you can’t spend today with her. It’s not fair, and there’s no reason why you should feel okay about it. No one should ever expect you to feel normal today. I admire and respect your ability to put forth such a sunny, sweet disposition when you’ve been through something so dark and tragic so recently. I never would’ve guessed by your attitude or your posts. I never would’ve known if you hadn’t told me. Sending you a huge hug today.

“Gonna go get iced coffee and cheers to you. :)”

Taylors moeder kreeg dit jaar te horen dat ze kanker heeft, dus het was een extra emotioneel en persoonlijk moment voor de superster.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.