Deze muzikale jongen kon zichzelf niet bedwingen toen hij een dakloze met een harmonica zag; hij móést hem gewoon helpen. Maar wacht totdat je ziet hoe het afloopt

Een arme zwerver helpen is niet altijd makkelijk. Maar geef deze jonge weldoener een harmonica, en hij laat zomaar waar je bijstaat iets moois gebeuren!

Wat doe je als je een zwerver ziet die moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen met z’n harmonica-demonstraties voor toeristen? Welnu, dan help je hem een handje! Dat is precies wat de muzikale Jack doet, als hij samen met zijn vrienden een arme straatmuzikant tegen het lijf loopt:

Namens het vriendengroepje vertelt Ethan hoe ze op dit idee kwamen:

Jack, een aantal vrienden kwamen net terug van een feestje. Op de weg naar de kroeg kwamen we een straatmuzikant tegen. Toen zag ik de blik in Jacks ogen; hij had die dag net een nieuwe harmonica gekocht en ik wist dat hij zichzelf niet zou kunnen bedwingen. Dus ik maakte mijn camera gereed en zag hoe het spektakel zichzelf ontvouwde!

En het allermooiste? Na de harmonicademonstratie van Jack kreeg hij een daverend applaus van het publiek. Publiek wat vervolgens grif geld gaf:

vlcsnap-2015-06-08-15h18m13s139

Maar dat geld ging niet naar Jack, die binnenkort een lange vakantie in Denemarken gaat houden. Nee, de arme zwerver die de meesterharmonica-artiest op het idee bracht om ter plekke een voorstelling te geven, mocht al het geld houden. Hopelijk heeft hij z’n buik er meer dan rond van gegeten!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.