Dit meisje is pas negen jaar oud, maar nu al de reddende engel van een hele buurt

Geen categoriejun 04 2015, 20:00
Dit meisje is het levende bewijs dat leeftijd niets. Ondanks dat ze nog niet eens tien jaar oud is, is ze namelijk haar gewicht in goud waard voor haar hele buurt.
Hailey Fort is pas negen jaar oud, maar nu al met recht een reddende engel te noemen. Waarom? Al sinds het meisje vijf is, loopt ze geïnteresseerd door haar buurt heen. En waar andere kinderen misschien bang worden van daklozen, wordt zij juist nieuwsgierig. Ze zoekt ze op, en wordt vrienden met ze.
Ze heeft zelfs zoveel met ze te doen, dat ze al haar vrije tijd opoffert voor deze mensen. Zo tuiniert de kleine Hailey in een kleine kas naast haar huis om daklozen van haar eigen eten te kunnen voorzien.
En daarnaast timmert ze mini-huisjes voor de daklozen. En dan ook echt van professionele kwaliteit. Met boormachines, elektrische schroevendraaiers en andere 'power tools' weet ze compleet waterdichte en geïsoleerde huizen op wielen te fabriceren die daklozen een mooi en tijdelijk onderkomen kunnen geven.
Wie doet dat deze negenjarige heldin na? Kijk wat voor een ongelooflijke bikkel Hailey is:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/9-Year-Olds-Garden-Harvest-Tackles-Homelessness2.mp4"][/video]
.
Veel stoerder dan dit, gaat het niet worden. Negenjarige meisjes die hele rijdende huizen in elkaar schroeven en boren, wow!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten