Filmpje! Kleuter heeft de dag van haar leven als vliegtuig omgekeerd vliegt

Veel leeftijdsgenoten zouden dit niet aangedurfd hebben, maar de 4-jarige Lea is een dappere meid en durft alles aan.

De vader van de vierjarige Lea Langumier heeft een eigen acrobatisch vliegtuigje, waarmee hij vaak gaat vliegen met z’n schattige dochter. En net als haar vader vindt Lea de vluchten maar wát gaaf. Ondanks dat ze pas vier jaar oud is, heeft ze al heel wat tours door de lucht erop zitten met haar vader.

Die besluit vervolgens dat het tijd wordt voor de volgende stap: ondersteboven vliegen. Dus de kleine Lea krijgt de gordel stevig om.. en dan de instructie om vooral te genieten. En nou, dat doet het kleine meisje. Ze kirt het uit van plezier iedere keer dat haar vader met het vliegtuig een verticaal achtje maakt.

Dus als u een slechte dag heeft? Kijk dan vooral dit filmpje. Er is immers niets zo aanstekelijk als blije, en vrolijke kinderen:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.