ISIS kruisigt twee kinderen omdat ze aten tijdens Ramadan

De moslimextremisten hebben twee Syrische kinderen gekruisigd omdat ze zich niet hielden aan het vasten tijdens de Ramadan.

De Christian Post bericht dat de lichamen van jongens vervolgens werden tentoongesteld in het plaatsje Mayadin, in de provincie Deir Ezzo. Daarbij kregen ze een bord omgehangen waarop hun ‘misdaad’ beschreven stond.

Het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten (SOHR) bevestigt de dood van de twee jongens. Oprichter Rami Abdel Rahman legt uit:

“Blijkbaar werden ze betrapt toen ze stiekem aan het eten waren.”

Hoewel veel moslims tijdens de Ramadan vasten van zonsopgang tot zonsondergang telt dat niet voor alle moslims. Bejaarden, zieken, zwangere vrouwen en – jawel – kinderen hoeven namelijk niet mee te vasten. Sterker nog, in de meeste van die gevallen wordt die mensen verteld dat ze niet moeten vasten. Dat kan op een later moment (als ze weer beter zijn) of ze kunnen geld geven aan de armen.

Zoals gebruikelijk denkt ISIS daar net een beetje anders over. De extremisten zien een kind dat niet vast en vermoorden hem gewoon. Het bewijst maar weer eens dat Yazidi’s en christenen niet de enigen zijn die lijden onder het regime van de moslimradicalen; hun eerste en voornaamste slachtoffers zullen altijd andere moslims zijn die ze niet ‘puur’ of ‘gelovig genoeg’ vinden.

Overigens is het niet de eerste keer dat ISIS jonge kinderen vermoordt. Er zijn veel meer voorbeelden bekend van door ISIS onthoofde en gekruisigde kinderen. Ook traint de terroristische organisatie jonge kinderen om kindjihadisten te worden. In sommige gevallen moeten ze meevechten aan het front, in andere gevallen worden ze ingezet als suicide bombers.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. Maaike

  Ik denk dat die idioten gewoon zin hadden om een paar kinderen te kruisigen, en hierin een excuus vonden. Ook al vonden ze geen excuus trouwens, ze doen immers waar ze zin in hebben, in naam van Allah.

  1. Gielah

   ISIS-boeven zijn geen idioten, die ‘gewoon zin hebben om een paar kinderen te kruisigen’.
   Het zijn de trouwste en de meest gehoorzame volgelingen van de koran, de ahadieth en de shar’ía – handboeken.
   Zij lezen letterlijk wat er staat… en willen zelfs de verzachtingen ( zwakkeren niet aan de Ramadan-regels vastpinnen) niet toegepast zien, want ze zijn in een wéreldveroveringsroes…:
   alles en iedereen moet allah en zijn wetten gaan gehoorzamen…
   en dan zéker hier.. in Syrië enz.,
   waar zij juist het kalifaat hebben uitgeroepen… dat moet een voorbeeldfunctie hebben!

   Dit spul kan alleen met het meest grove geweld gestopt worden, want God beware ons als dit beestachtige regime zich inderdaad als een olievlek zou gaan uitbreiden.
   Is daar dan kans op?
   O ja!
   Zolang overheden wegkijken, zij kritiek op de slam als ‘racisme’ benoemen( EU-plannen), zij net doen of de islam een ‘gewone godsdienst” is ( het is helemáál geen godsdienst…) gaat ISIS écht nog wel groter en machtiger worden, daar kunnen we op wachten.

   Intussen laten domme burgemeesters in Nederland haat-imams opdraven om deze ideeën nog verder in de hoofden van andere islamieten te zaaien, krijgen we lief-gemaakte korans aangeboden, worden we uitgenodigd aan Ramadan mee te doen en iftar-maaltijden bij te wonen, veranderen we tentoonstellingen om moslims niet te irriteren en proberen wethouders en gemeenteraden de bouw van meer en grotere moskeeën er door gedrukt te krijgen ( waarom?) .

   Er is een proces van islamisering heel erg sterk aan het oprukken… laat niemand dat ontkennen… en dat overal in de wereld.

   In dat klimaat zal ISIS niet gestopt worden, integendeel.

   1. CJD

    Dan zou ik maar snel uw ogen openen want weet u waar ISIS op de meeste steun kan rekenen en sympathie binnen de bevolking?? Juist hier in het westen. Westerse jongeren uit islamitische afkomst die niet weten wat ze willen en doorhebben wat ISIS betekent. Daar komen ze vaak pas achter nadat ze naar Syrië vertrekken en te laat doorhebben dat ze misleid zijn.

   2. Simon Brouwenstein

    Het was me niet bekend dat de Koran of de Hadith de kruisiging van kinderen voorschrijft. Mogelijk kan mevrouw Gielah daar bronnen van geven.
    Kruisiging als doodstraf was naar mijn informatie meer gebruikelijk in Romeinse kringen. Het Bijbelboek Deuteronomium (21:23) doet vermoeden dat de straf van Joodse oorsprong is.

    1. Gielah

     U bestaat niet meer… toch?
     U kunt dus ook geen vragen meer stellen.

     1. Simon Brouwenstein

      Ik begrijp dat u met de mond vol tanden staat. Het blijft een raadsel wat u op debatblogs zoekt. In elk geval niet de inhoudelijke discussie.

     2. CJD

      Dit is echt een zielige vertoning en hier laat u duidelijk blijken niet tegen een inhoudelijke discussie te kunnen. Mensen negeren is zo die u niet bevalt is zo makkelijk

     3. Simon Brouwenstein

      Ja, CJD, het is zielig maar voor mevrouw Gielah de enige ontsnappingsweg. Een inhoudelijke discussie is voor haar niet haalbaar.

     4. -Harry

      De hooggeleerde zelfverklaarde halfgod Brouwenstein , is wederom van mening dat Gielah niet in staat zou zijn om een inhoudelijke discussie te voeren .

      Niks is minder waar natuurlijk , maar Brouwenstein ( wat een stomme nick overigens , net zo gekunsteld als zijn meningen ) blijft hardnekkig van mening dat dat niet het geval is .
      Al honderden keren heb ik precies dezelfde argumenten gelezen , anderen , behalve het linkse koor zijn niet in staat om een inhoudelijke discussie te voeren .
      Te licht ook .
      Of met de mond vol tanden .
      Geperplexizeerd door Brouwenstein .

      Niemand kan zich meten met dat linkse genie – vindt ie zelf .

      En ga maar niet vragen waar dat geschreven is , want wij lezen tussen de regels door .
      Ook zo’n afgezaagd spelletje .
      Eindeloos herhaald .

      Eigenlijk ben je een buitengewoon oninspirerend geval , Brouwenstein .
      Meer een enorme intrigant .

      Iedere keer lezen we precies dezelfde opmerkingen , buitengewoon saai en vervelend .
      En die voorliefde voor hele incourante woorden moet zeker getuigen van je ontwikkeling ?
      Met als favoriet : cognitieve dissonantie .
      Ooit iemand meegemaakt die in een gesprek dat soort woorden gebruikt ?

      Ondertussen ben je wel te stom om te beseffen dat ons werelddeel naar de donder geholpen wordt door de islam en de EU .
      Alle mooie woorden ten spijt .

    2. toetssteen

     Kruisigen was iets van de Romeinen. De Joden hingen het (eerst) geëxecuteerde slachtoffer aan een paal.

     1. _Mediaevist_

      Moeten wij hieruit opmaken dat u reeds allang dode Romeinen hiervan de schuld in de schoenen poogt te schuiven? Dat zou wel een heel kansloze affaire der link(s)miechels zijn.

 2. Koos_Koets

  Ze zijn 10 keer erger dan de Nazi’s

  1. Simon Brouwenstein

   Het zijn tenminste zulke smerige barbaren maar ze krijgen het nooit voor elkaar ook maar bij benadering zoveel slachtoffers te maken.

 3. CJD

  Je hebt helemaal gelijk Micheal dat andere moslims de eerste slachtoffers zijn van de ISIS maar leg dat maar uit aan de genen hier die menen dat ISIS de ware islam vertegenwoordigt. Dat is natuurlijk dikke onzin.

  1. zomaar

   in en binnen elk islamitische land en of samenleving , word gemoord, verkracht , vernedert en onderdrukt en gemarteld uit naam van de ISLAM !!.

   dit zegt genoeg lijkt mij .

   1. CJD

    In de bijbel staat er ook een vers dat kinderen die voor de tweede keer hun ouders ongehoorzamen gestenigd mogen worden maar welk christen houdt zich hieraan? Het zelfde geld voor de koran waar er idd veel verschrikkelijke dingen instaan maar waar veel verlichtere moslims schijt aan hebben omdat er ook zoiets bestaat als menselijkheid .. De meesten onder ons hebben een geweten en daarom ook nooit in hun hoofd halen om mensen (met name kinderen )) zo te behandelen. Het gevaar is als mensen een religie als politieke ideologie zien, iets tegenwoordig vaker voorkomt in de islamitische wereld maar dat zegt niet dat alle moslims zo zijn. De meesten willen gewoon hun leven kunnen leiden, geloven en met rust gelaten worden zonder überhaupt iets op te willen dringen aan anderen.

    1. CJD

     Het feit al dat er hier beweerd wordt dat de boten vol zitten met jihadisten die uit zijn op ons ondergang is echt te belachelijk voor woorden. Ook al zitten er een paar tussen zijn 99% van die mensen VLUCHTELINGEN die ISIS juist willen vluchten, om te voorkomen dat met hun hetzelfde gebeurd waar wij ook voor vrezen. Is dit zo gek?

     Dan altijd wijzen naar het systeem in Australië .. Als dit land land wat meer dan 10 keer zoveel ruimte heeft hun aandeel zouden doen aan het opvangen van vluchtelingen dan was Europa misschien niet overspoeld geweest

     1. zomaar

      hier valt een uitkering makkelijk te verkrijgen !!, vandaar dat zij zover mogelijk het noorden van Europa in willen !.

      en wat niet onbelangrijk is , hier worden zij in al hun eisen bijgestaan door de Internationale aanhang , die dit volk , (als ik hen zo noemen mag?), als verrijking ziet van onze westerse humaniteit , cq samenleving .

      zelfs heffen wij onze persvrijheid op voor hen , er mogen in openbaren gebouwen en of etalages geen , en ik schrijf geen blote of half blote vrouwen geëtaleerd worden , geen afbeldingen van varkens , enz .

      iets wat wij voor de grote toestroom van de moslims als kunst zagen .

      dus jou herenvolk !!, dwingt ons te leven naar de ritte van de islam , gewoon omdat zij (vele van hen), hier een graantje mee pikken van ons en uit ons sociale stelsel !.

     2. -Harry

      Wat een onzin verkondig jij toch CJD !

      Zou je héél Afrika willen huisvesten in Australië ?

      Want zo zijn negers , als er ergens wat gratis te halen is zijn ze erbij . Komen ze allemaal !

      Dan zou Australië ongeveer net worden als Afrika nu , een heel continent van niet of nauwelijks werkers , hoe meer geld ze krijgen , hoe harder ze fokken , dus in no-time een zwart continent .
      Is dat wat je Australië toewenst ?

      En hoe zouden ze dat kunnen financieren dan ? Enig idee ?
      Want die zwarten gaan echt niet verhuizen naar een plek waar ze hard moeten werken , integendeel .
      Die komen alleen om te profiteren .

      Ze parasiteren je failliet .

    2. zomaar

     DE CHRISTENEN , hebben het oude en nieuwe testament !!, wat er in het oude staat weet ik niet , toch dat men zijn kinderen mag doden (stenigen na twee keer ongehoorzaam te zijn , lijkt mij niet kloppen ), afin ik denk dat jij de JIJ bak van stal gehaald hebt , met je verwijzing .

     toch leven wij nu in het jaar 2015 !!, waar moorden , martelen , enz .

     niet meer toelaatbaar zijn , door geen enkele ideologie , ook niet uit naam van de islam .

     het blijkt dat het de hoogste tijd is !!, dat de moslims een meer humane koran uit gaan geven , en er naar gaan leven !!.

     tot op heden met hun oude ritte , is het in mijn ogen een moordenaars club , en ja elke moslim (ook hij/zij) die hier verblijven , en hun geloof op dringen aan ons westerlingen behoren daarbij .

     1. CJD

      De meeste moslims leven tegenwoordig ook vanuit een humanitaire koran .. Ik ken een aantal moslims persoonlijk,, zijn prima lui, hebben nooit een ander kwaad gedaan, en leven niet op een uitkering

     2. zomaar

      CJD

      24 juni 2015 at 11:13

      en weer het bewijs dat men de ogen gesloten wil houden voor de gevolgen , die de islam (de gelovigen in de islam ), ons brengen zal , als hun aantallen groeien !!.

      kijk naar Indonesië , waar de islam de boventoon voert !!, en waar met regelmaat christenen vermoord worden , een samenleving die ooit vrij was van de islam , (of waar de islam ooit in de minderheid was ), en nu de meerderheid vormt .

      vele van de mij bekende moslims in de buurt , leven op een (meer) , uitkeringen .

      zijn ook herkenbaar lopen in langen gewaden , vrouwen bedekt , enz , zoals de koran het voorschrijft , een duidelijk bewijs dat zij niet willen integreren nog assimileren!!, en hierdoor geen werk vinden of willen aanvaarde .

      moet ik nog verder gaan ? , om je ogen te openen.

    3. Bromsnor

     Christenen volgen de leer van Jezus; moslims volgen de leer van Mohammed.

     Mohammed van een bijzonder wreed en gewelddadig persoon. Moslims zien Mohammed als de meest ideale persoon en volgen zijn voorbeeld.

     Vandaar ook dat Jihadisten zeggen “dat deed Mohammed ook” .

     ISIS volgt precies wat de koran en Hadith zegt. Letterlijk. ISIS wil terug naar de pure islam.

     1. CJD

      Moslims geloven ook in Jezus als profeet

     2. Floris

      Maar dan wel een profeet van de ISLAM, sufkut.

      En de joodse profeten hebben ze zich ook toegeëigend. Maar dat wist jij vast niet.

     3. Simon Brouwenstein

      Het theologische inzicht van heer Floris maakte al eerder indruk.

   2. Wouters

    In en binnen elk kapitalistisch land wordt gemoord, verkracht, vernederd, onderdrukt en gemarteld uit naam van geld !!.

    Wat zegt dat dan?

    1. CJD

     +1

  2. V.K.

   -Wat een onzin, zij zijn de laatste slachtoffers bij gebrek aan christenen/Joden/Animisten/hindoeisten/you name it…hoe zou dat toch komen….moslims vechten onderling opdat de rest op of bijna op is.

 4. Nicky

  @CJD, ‘in de Bijbel’ zegt u, maar vermeldt er dan wel bij ‘in het Oude Testament’!

  Paulus zegt dat de wet ABSOLUUT NOOIT voor wedergeboren gelovigen (= ware Christenen) is bedoeld, maar ondanks veel meer duidelijk verwijzingen dat de Joden een totaal ander Testament, Covenant hadden dan de Christenen nu hebben, mixen ‘Christenen’ altijd weer, in 90% van hun ‘onderwijs’, het OT en het NT.

  DAT maakt ‘Christenen’ ook zo schyzofreen, en ‘dubbel bezield’, Gal1:8, 2Kor10:4,5, 11:3 enz.

  De wet geeft dood, vermeerdert de zonde, maakt niet vrij maar gebonden, is om je te veroordelen (wat de meeste ‘Christenen’ dus doen!), is om je pijn te doen en niet om je te zegenen, om je te vervloeken, enz., 2Kor3,Rom5,6 enz.

  Bekeert U!

 5. Nicky

  De ware Christen heeft een intieme relatie met Jezus en onze Vader. Die weet dat de wet totaal niet geldt voor hem, omdat Christus de Vervulling van de wet is!

  De wet was en is volmaakt, maar wij zijn niet volmaakt.

  You can live holy but not love God.
  But you cannot love God and not live holy.

  Mijn liefde to Jezus, dagelijks ieder moment ERVAREN, en ihb Zijn Liefde voor mij is awesome!

  EENS en voor altijd, 2000 jaar geleden, HEEFT Christus voor mijn zonden geleden, Jes53, Hebr8:12,13, 9:12,14,15… 26,27,28, 10:10,12,14,17, 2,22, 12:23, Kol2:13

  Ik hoef MIJN best niet meer te doen. Mijn motivatie is ook totaal anders geworden; die is… niet de wet, niet angst, niet schuld, niet oordelen…. maar LIEFDE.

  Vandaaruit, effortless, leef ik het meest heilige leven wat ik ooit heb geleefd, in 30 jaar ‘proberen’ de wet te houden!

  Halleluuuujah. Amen.

  1. CJD

   Een ware christen is iemand die zoveel mogelijk een voorbeeld wil nemen aan Jezus Christus en waar hij voor preekte. Is een ware christen iemand die veroordeelt, iemand die hoogmoedigheid uitstraalt, iemand die zijn geloof anderen wil opleggen, iemand die zijn eigen veiligheid waarborgt maar de veiligheid en zekerheid van zekerheid van een ander niet gunt? Vul maar in

   1. Mar

    Onderstaand is het slotstuk van een artikel in NYTimes, waarin wordt gemeld dat de meeste slachtoffers van IS vallen in de groep andere moslims.

    “Any response to this threat cannot be to accept the Islamic State’s narrative, to view its actions as a sectarian struggle of Islam versus the West — or, for that matter, as a holy war against the ancient Christians of the Middle East or against small religious sects like the Yazidis.

    ISIS is an extremist band of murderers parading as Islamic purists, and does not discriminate in its choice of enemies. It has killed countless Muslims, including Sunnis who purportedly share its faith but refuse to accept its authority. Its ideology is simple: Anyone who does not accept its commands can be tortured, raped or killed.

    The United States and other Western governments are right to insist repeatedly that their fight against ISIS is not a war against Islam. At the same time they must make every effort to expose the false claims of the terrorists for what they are: a cover for a sadistic battle for power and plunder.”

    Deze woorden zijn niet besteed aan hen die eveneens haat (maar dan naar islam in totaal) in zich meedragen. Zij die geen enkele moslim zien als mens. Zij die de gruwelen van ISIS aangrijpen om te preken voor eigen parochie, om zelf als groep meer invloed te krijgen in deze wereld, de dominantie die zij ooit hadden terug te winnen om de mens te overheersen.

    1. Floris

     Enig idee waarom ISIS ook moslims executeert?

     1. Simon Brouwenstein

      Omdat, beste Floris, de islam niet de drijfveer van moorden is, net zoals christenen elkaar zelden vanuit een religieus motief naar het leven staan.

     2. toetssteen

      @Brouwentein
      Oww, dat was dus de reden waarom de autodafe plaatsvonden! Weer wat geleerd…….

 6. V.K.

  -Nou, het is ramadan, m’n zoon zit met uitgehongerde kinderen, welke het ook nog een presteren om niet te drinken(petje af voor die kinderen)vrolijk op school.
  -zou ik dat zelfde flikken met mijn kind,dan staat er in no time, van school uit een hele rits logen,paten, peuten en weet ik wat voor de deur om mij te vertellen dat het natuurlijk wel de bedoeling is dat ’s het kind met volle maag op school moet komen en voor de middag een bammetje +drinken moet meenemen.
  allemaal gematigde moslims.

 7. Bromsnor

  Of het nu ISIS is of andere Jihadisten ze zijn allemaal even wreed en gewelddadig omdat de Koran oproept tot geweld.

  De Jihadisten volgen de instructies en voorbeelden die in de Koran staan en volgen het voorbeeld van Mohammed die een zeer wreed en gewelddadig persoon was.

  En daar zal niets aan veranderen omdat de koran niet verandert en het leven van Mohammed ook als vast is omschreven. Dus inclusief zijn wrede en gewelddadige handelingen die worden nagebootst door de volgelingen van Mohammed.

 8. nick

  Hou toch eens op om de Bijbel met de koran de vergelijken. Het enige vergelijk, als dat er al is, is dat de koran van de Duivel is. Puur Slecht dus!

  En ik heb het nooit over de goede Moslim die er niets aan kan doen dat hij moslim is door overerving o.i.d. maar verder wel zijn gezonde verstand nog heeft. Helaas blijken dat maar bar weinig te zijn. Indien een moslim nog zijn verstand heeft kunnen bewaren stapt hij namelijk uit dat geloof, alleen angst weerhoud hem, weet ik! Een Moslim moet erg veel moeite doen om nog iets goeds in zijn achterlijke geloof te ontdekken en schaamt zich voor zijn medegelovigen die het kwaad faciliteren.

  De meeste moslims, ook die geen kwaad doen, begrijpen en/of accepteren de geweldadigheden en onderdrukkingen wel. Zij protesteren niet en zijn bang. Alleen dat al bewijst hoe slecht de islam voor een mens is.

  IS is de ultime vorm van Islam, de Duivel in topvorm. Geen zinnig mens zou IS moeten laten voortbestaan maar bestrijden met zijn eigen wapens en totaal uitroeien om erger te vookomen en zichzelf te beschermen. Hiertegen is geen enkele vorm van begrip of compassie gerechtvaardigd.

  Discussie heeft ook geen zin, gewoon uitroeien met wortel en tak is de enige remedie! Laat je het voortbestaan zal het zich iedere keer weer oprichten en vergroten als bacteriën in een kweekglaasje.

  1. _Mediaevist_

   Vergelijk aub niet met de duivel, de Satanic Bible gelezen en die is zo slecht nog niet.

   1. nick

    Lees voor Duivel “het Kwaad’ als je dat liever is. Maar dat IS/Islam zwart en duister is, slecht en onmenselijk lijkt me duidelijk!

    En S.B., je ben niet goed snik! Besteed geen woord meer aan je walgelijke teksten, dat zouden er meer moeten doen. Land en volk-verrader!

  2. Simon Brouwenstein

   “Discussie heeft ook geen zin, gewoon uitroeien met wortel en tak is de enige remedie!”

   Ik heb nooit geloofd dat in ons land genocidale sentimenten niet bestaan. Om die reden is het ook zo gevaarlijk figuren als Wilders dit soort gevoelens te laten opkloppen en te legitimeren.

   1. toetssteen

    @Brouwenstein
    Nog even en u beweert dat Wilders de kalief is van IS Door Wilders worden Yazidi’s vermoord, vrouwen verkocht als seksslavinnen enzovoort.
    Of: omdat er in het OT zulke gruwelijke passages staan, is IS meer christelijk dan islam……

    1. Simon Brouwenstein

     Nee hoor, beste heer Toetssteen, ik wijs er op dat degenen in deze draad die een Endlösung voor moslims bepleiten niet alleen staan en door Wilders worden aangemoedigd deze waanzin uit te dragen.

     1. toetssteen

      @Brouwenstein
      U bent degene die er moslims van maakt, er staat íslam’.
      Wilt u zo goed zijn niet andermans woorden te verdraaien.

      En waarom kan een ideologie die aantoonbaar zoveel doden maakte en maakt niet worden verboden?
      Ik geef toe dat het contraproductief zal zijn, want gelijk pubers een verbod opvatten als een uitdaging het toch te doen, is het verbieden van een religie/ideologie. Echter, men kan zeker wel maatregelen treffen inzake het tegengaan van propaganda. Zo ongeveer net als men omgaat met pedopartijen.

   2. -Harry

    Gelukkig bestaan er ook geen genocidale sentimenten bij de moslims , zodat de beveiliging van Wilders slechts folklore is , toch , hoogedelachtbare Brouwenstein ?
    De goede man doet dit uitsluitend om zielig gevonden te worden . De aandachtstrekker !

    Gelukkig komen er ook niet steeds méér van die vredesduiven die niemand een haar zouden willen krenken .
    Wie zou er een plaatjestekenaar willen vermoorden ?
    Niemand , toch ?
    Of de Joden vermoorden ? Geen mensch !

    En dié hier zijn , die vallen steeds meer van hun geloof af en al die nieuwe moskeeën hier , dat heeft niks met de aanwas van die gekken van doen .
    Gewoon hobbyclubs . Ze willen een beetje ruimte .

    En die jongetjes die richting Isis vertrekken , die doen dat enkel om aan te tonen dat de meesten NIET richting Syrië of Irak vertrekken , dus ter ondersteuning van de statistieken dat de meeste moslims heel erg vredelievend zijn .

    Ik kan er maar niet aan wennen , aan die linkse gedachtenpatronen .

    Stapelgek is nog een enorm eufemisme .

    1. nick

     Vergeet niet dat niet alleen Wilders ernstig bedreigd wordt maar vele leden van de PVV!!
     Die hebben geen uitgebreide beveiliging maar de Haagse politie heeft er wel een dagtaak (bij) aan!

     Dit alles dankzij die achterlijke haat Moslims die denken dat ze hier een vrijbrief hebben om mensen te bedreigen en erger, alles toegestaan door de Linkse kerk die wegkijkt en toedekt omdat ze menen dat ze de gutmensch zijn, walgelijk!!

 9. V.K.

  -Gewoon uitroeien, met wortel en tak, lijkt me prima, hebben ze met het nazisme ook gedaan.Nou, dan moet het toch ook lukken met IS.

 10. Pimsch

  Caligula, de sadist der sadisten, dacht ook dat hij goddelijk was. Door wreedheden te begaan die geen mens ter wereld over zijn hart zou kunnen krijgen.
  Robespierre de koppensneller verklaarde zichzelf heilig.
  Roland Freisler, de belichaming van het kwade, overtrof Robespierre in sadisme. Alleen al qua aantal onthoofdingen. De hoofden werden in een grote ton met water gegooid en doorgegeven aan de Weense universiteit voor medisch onderzoek. Ook werden veroordeelden opgehangen aan pianosnaren.
  https://www.youtube.com/watch?v=UQaP5aLVig8
  De lachende jappen hakten hoofden af ten overstaan van de familie. Om te voorkomen dat ze hun ogen sloten werden hun oogleden afgesneden.
  Ook hielden ze wedstrijden in Nanking.
  Uitgebreid en georganiseerd sadisme komt met regelmaat terug. Door zulke excessen Buitengewoon Serieus te Bestraffen kan de mens zich voor een langere tijd bewaren van de gruwel.
  https://www.youtube.com/watch?v=zsTRxXvQY0s

 11. wolf

  Weloverwogen en slimme reactie`s Simon Brouwenstein chapeau (Respect)

 12. wolf

  Nee niet uitsluitend om hem zielig te vinden maar voor het geld en de aandacht die deze zielige vertoning met zich meebrengt

  Een plaatjestekenaar laat me niet lachen een provocateur een betaalde onruststoker een haatzaaier
  De palestijnen uit/vermoorden?de joden die beweren geen mensch en jij harry

  De vredelievende jongentjes die vertrekken naar israel van uit nederland om kinderen en ouderen te uit te moorden hoor ik harry niks van zeggen nee die worden ondersteund in hun moordpartijen en in hun reizen daar naar toe

  Harry de Huichelaar

 13. Gielah

  Wat wil deze rare, slecht opgeleide meneer nu eigenlijk zeggen?

  Dat hij het met Harry ééns is… of juist weer helemaal niet?

  Leer eerst eens SCHRIJVEN.. zou ik willen adviseren!

 14. Ruud562

  Simon Brouwenstein 24 juni 2015 at 18:42
  .
  “Nee hoor, beste heer Toetssteen, ik wijs er op dat degenen in deze draad die een Endlösung voor moslims bepleiten niet alleen staan en door Wilders worden aangemoedigd deze waanzin uit te dragen.”

  Nu SB, de enige waanzin die ik de afgelopen jaren tot op heden heb geconstateerd is dat van én door de islam! En Wilders heb ik nimmer een Endlösung voor moslims horen bepleiten. (Ben trouwens benieuwd war dat is vastgelegd.) Wél vraagt Wilders aandacht voor het gegeven dat de islam een vergif is, en zeker voor een stabiele samenleving. En dat hij daarin volkomen gelijk heeft blijkt uit talloze feiten en gebeurtenissen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.