ISIS’ onzichtbare nieuwe vijand: AIDS

Veel ISIS-terroristen zijn besmet met het AIDS-virus.

Dat bericht Shoebat.com:

ISIS has now established an AIDS center since AIDS is being acquired from their practice of sex slavery. It was stunning hearing about AIDS infection among ISIS members since “AIDS” most often spreads through gay sex, promiscuous sex with an infected person, or by sharing drug needles, which are supposedly prohibited by ISIS. As it seems, that sex slavery is going rampant and ISIS is now forced to screen their fighters and their slaves as well. Logic dictates that ISIS is filled with bi-sexuals who are transmitting AIDS to the sex slaves who in turn are infecting ISIS fighters who desire to practice Islamic sex slavery.

Maar dat is niet alles. Gevangen genomen ISIS-terroristen hebben eerder al bekend dat ze zich schuldig hebben gemaakt aan groepsverkrachtingen van mannen en daar zelf ook het slachtoffer van zijn geworden. In ISIS-kringen wordt dit blijkbaar een ‘huwelijk’ genoemd: een groep terroristen verkracht een man, filmt de groepsverkrachting, en chanteert hem vervolgens. Hij wordt voor de keuze gesteld: de beelden worden gedeeld met zijn familie of vrienden, óf hij wordt officieel lid van ISIS en doet dus mee aan het plegen van genocide op minderheden in het Midden-Oosten. Het moge duidelijk zijn waar verreweg de meeste slachtoffers voor kiezen.

ISIS’ AIDS-problemen begonnen toen een Indonesische terrorist bloed wilde doneren aan een ziekenhuis waar zijn collega-terroristen behandeld werden. Toen men zijn bloed bekeek werd duidelijk dat hij AIDS had. Hij werd terstond geëxecuteerd.

Screen Shot 2015-06-26 at 12.01.44

Nadien voerde de terroristische organisatie een grootschalig onderzoek uit. Wat bleek? Veel mannen hadden seks gehad met dezelfde Yazidische seksslavinnen, en blijkbaar ook met elkaar. Het gevolg was dat zowel de seksslavinnen (die op grote schaal verkracht worden, in veel gevallen dagelijks, en vaak door verschillende terroristen) als veel strijders geïnfecteerd waren. Daarom heeft ISIS nu speciale ISIS-centra opgezet, aldus Shoebat.com; daar worden slavinnen én de besmette mannen behandeld.

Een dokter in het door ISIS bezette gebied zei in een interview met een journalist al eerder dat “Almayadeen City voor de komst van ISIS geen AIDS-centrum had. Echter, na de komst van ISIS namen ze materiaal mee van Irak naar Syrië. Vervolgens vertelden ze ons [red.: dokters] om dat we welke druppel bloed die gedoneerd werd aan gewonde terroristen moesten testen [red.: op AIDS).”

Hij ging verder:

“Ze brachten een 30-jarige man bij ons die in het Egyptische dialect sprak, en een vijftien-jarige meisje dat erg bang en bleek was. De resultaten van de test waren AIDS-positief.”

Blijkbaar is er een hooggeplaatste ISIS-leider (hij wordt een “prins” genoemd) die op grote schaal mannen verkracht. Zijn naam is Abu Ala. Abu Alu creëerde een fatwa (een religieuze uitspraak) waarbij hij zichzelf toestemming gaf om mede-terroristen te trouwen en te verkrachten – zolang ze dat niet bij hem deden. Met andere woorden: hij mag ‘geven,’ maar niet ‘ontvangen.’ Deze informatie is afkomstig van verschillende ISIS-terroristen die gevangen zijn genomen door de Iraakse én Koerdische strijdkrachten:

Eerder spraken documentairemakers van STERK TV (een Koerdische zender) met 20 gevangen ISIS-terroristen. Zij vertelden precies hetzelfde verhaal.

The ISIL elements admitted that what they called ‘marriage’ was in fact rape. They said that every new member of the group was raped. The footage of the rape would be used as blackmail in the event of the new recruit refusing to participate in actions.

ISIS-strijder (in de Engelstalige media vaak ISIL genoemd) Abdul Kareem Ibrahim Bazo legde uit aan de Koerden dat hij op één verschrikkelijke avond geblinddoekt en vervolgens verkracht werd door verschillende mannen. Hij ging verder:

“About a fortnight later they came and said I had to join. I did not want to. But they had the footage. They threatened to show it to my family.”

Ferhan Salim Unuf Safen, 20 jaar oud, zei dat hij ook verkracht was door zes of zeven terroristen. Hij schaamde zich te diep om details te delen van de verkrachting:

“I fainted. When I came round they told me: ‘you are now with ISIL’.”

Tenslotte is Ahmed Hussain er nog. Deze ISIS-strijder werd ontvoerd, kreeg drugs geïnjecteerd, werd gemarteld, en vervolgens ook nog eens seksueel misbruikt. Dat laatste wordt “een huwelijk” genoemd door ISIS-terroristen:

“They ‘married’ me 15 times. Then they washed my head and put cologne on me. They told me no one could join ISIL without being married.”

Als die getuigenverklaringen kloppen is het niet zo vreemd als er een groeiend AIDS-probleem is onder ISIS-terroristen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Geah

  Ik geloof er niks van dat de dobbernegers en uit het M.O. op de vlucht zijn voor de ISIS….veel van hen zijn het zelf….en heel weinig zijn echte vluchtelingen……En Europa laat deze wandelende agressieve infectie maar binnenkomen….

 2. V.K.

  -Ik wacht nog even, dit verhaal is te mooi om waar te zijn, Soenitische strijders worden wederom als homo’s weggezet. Ook is volgens dit verhaal aids naar binnen gebracht door een Soennitische buitenlandse strijder.

  -Volgens mij komt deze Aids uit Iran..

 3. Gielah

  Hoe dan ook…. alle kwaad, dat wij kennen, is in deze ISIS-beesten aanwezig en wordt door hen bedreven.
  Benieuwd wat Poetin en Obama samen over ISIS hebben besproken.
  Al wat minder is dan de totale uitroeiing hiervan, betekent onrecht en in feite collaboratie.

  Maar… wat te doen met de velen, binnengehaald in westerse landen, die elk moment óók op tilt kunnen slaan?
  Uiteindelijk bezitten zij hetzelfde handboek als dat, wat ISIS hanteert en gehoorzaamt.

  1. Daniel

   Houdt moed Gielah, Heb geduld, tot de Heer komt.

   Denk eens aan de boer, die geduldig blijft wachten op de kostbare opbrengst van zijn land, tot de regens van najaar en voorjaar zijn gevallen.
   Wees net zo geduldig en houd moed, want de Heer zal spoedig komen.

   Klaag niet over elkaar, broeders en zusters, want daarmee roept u het oordeel over u af. Bedenk dat de rechter voor de deur staat.
   Neem een voorbeeld aan het geduldige lijden van de profeten die in de naam van de Heer spraken.

   Degenen die standhielden prijzen we gelukkig!
   U hebt gehoord hoe standvastig Job was, en u weet welke uitkomst de Heer gaf; de Heer is immers liefdevol en barmhartig.

   Maar bovenal, broeders en zusters, zweer geen enkele eed, niet bij de hemel, niet bij de aarde, nergens bij.
   Laat uw ja ja zijn, en uw nee nee, anders zult u ervoor gestraft worden.

   Als een van u het moeilijk heeft, laat hij bidden; is hij vrolijk, laat hij een loflied zingen.

   Laat iemand die ziek is de oudsten van de gemeente bij zich roepen; laten ze voor hem bidden en hem met olie zalven in de naam van de Heer.

   Het gelovige gebed zal de zieke redden, en de Heer zal hem laten opstaan. Wanneer hij gezondigd heeft, zal het hem vergeven worden.
   Beken elkaar uw zonden en bid voor elkaar, dan zult u genezen. Want het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking niet.

   Elia was een mens als wij, en nadat hij vurig had gebeden dat het niet zou regenen, is er drie-en-een-half jaar lang geen regen gevallen op het land.

   Toen bad hij opnieuw, en de hemel gaf regen, en het land bracht zijn vrucht weer voort.

   Broeders en zusters, als een van u afdwaalt van de waarheid en een ander laat hem daarheen terugkeren, dan mag hij weten:
   wie een zondaar van het dwaalspoor terugbrengt, redt hem van de dood en wist tal van zonden uit.

   Het staat er en wij mogen dit geloven Gielah, broeders en zusters, verheug u zich met mij.

   1. Gielah

    Niet zo zwammen, Daniel.
    Deze loze luchtfietserij is aan mij állesbehalve besteedt.

    Ik noem dat spotten.
    Ga anderen daar maar mee ´vermaken´.

    1. Simon Brouwenstein

     Maar mogelijk wel aan u besteed?

     1. -Harry

      @ Simon Brouwenstein ,

      Ben je nu naast geitenneuker ook al een letterneuker ?

      Je vindt jezelf altijd heel geweldig , maar als je je toevlucht neemt tot gezeik over één lettertje , dan moet je niet raar opkijken als wij je een brok onbenul vinden .

     2. Mart

      Daar komt de ZIJKERD weer.

   2. Pimsch

    Job werd door God via de duivel getreiterd. Job had geen keuze dan te kiezen voor God, simpelweg omdat de duivel nog erger is. Niet de mens maar God heeft de duivel geschapen, en de slang in het paradijs. En Hij heeft de eerste mens buitenproportioneel gestraft en vervloekt tot en met het huidige nageslacht. Hij liet de eerste christenen aan Nero over. Hij liet de slavische volken aan Mongolen en Turken over. Hij liet Spanje aan de Moren over. Zevenhonderd jaar lang.
    Hij trof Mohammed niet met een bliksemschicht. en de Pest kwam in Europa. En waangedachten als Predestinatie. En ketters die in tongen spreken. En de lutherse jodenhaat. En Beethoven moest doof. En Zijn geduld met de indianen raakte op. En de beesten Hitler en Stalin werden als marionetten tegen elkaar uitgespeeld. En Hij schiep de kruipende gruwelbeesten en de zeemonsters. En kinderkanker. Tot zelfs de kleinste wormen in ons vlees die naar buiten komen in het graf en ons gezicht zullen bedekken.
    Mijn hoop is gevestigd op de komst van een Nieuwe God, of liever Echtpaar, dat deze Aarde niet heeft geschapen en een schone Aarde aan ons belooft, zonder dat we moeten veranderen in geesten. En die alle bestaande heilige boeken verscheurt. En Hij zal een gentlemen zijn die niemand veroordeelt of vervloekt en zonder ergernis is. En hij geeft kostbare adviezen aan gewone mensen, politici en wetenschappers. En Hij verbergt zich niet, maar toont zich voor de wereld als een leeuw op een berg. Noem het maar ketterij.

    1. Mart

     Het is niet de bedoeling hier bijbelles te geven.Ga dan naar se site van JG.

 4. -Harry

  Het valt me steeds op dat er naast een aantal christenen met een goed en normaal verstand , toch ook een aantal zwaar verknipten zitten .

  Buitengewoon verontrustend .

  En even voor de duidelijkheid , ik reken Gielah tot de goeden en normalen .

  Brouwenstein heeft kennelijk ook zo’n achtergrond , maar compleet de weg kwijtgeraakt onderweg .

 5. -Harry

  Wat een dwaze ideologie is het toch !

  Homo’s worden van zeven hoog van een flat gemieterd .
  Zelf mogen ze wél mannen verkrachten .
  Ben je dan géén homo ?
  En dan ben je wél welkom als Isis strijder die de pure islam moet verdedigen !
  Vreemde logica .

  Typisch ook, dat deze ideologie volgens sommigen helemaal niks met de islam te maken zou hebben .

  1. Mart

   Ja volkomen gestoord en verloederd,deze strijders voor de (w)vrede.

 6. Gielah

  Dank, Harry!

  U hebt waarschijnlijk geen idee hoevéél van die nep-christenen er heden ten dage rondlopen…. ( ik helaas wel)….. en dat nét in een tijd, dat we…
  om het islam gevaar te bestrijden…
  de nuchtere en wijze variant heel goed zouden kunnen gebruiken.

  1. -Harry

   Zo is het maar nét Gielah .

   En zo’n ” Brouwenstein ” dat is dus een landverrader op minstens twee fronten .

   Benieuwd ofdat ie naast de beloning van het ministerie van propaganda ook nog op de loonlijst van de voormalige koning Faisal voorkomt .
   Je zou het verdomd wel gaan denken .

   Hoe kom je anders zo gek om die moordenaarsbende te verdedigen tegen de normale mensheid ?

   Alsof het al net erg genoeg is om socialist te zijn .

  2. Simon Brouwenstein

   Voor de goede orde is het wellicht goed erop te wijzen dat mevrouw Gielah, ondanks de agressieve en hysterische scheldpartijen waar we haar op dit blog van kennen, zichzelf tot de nuchtere en wijze variant van het christendom rekent.

   We lezen vanavond Marcus 7:1-16.

 7. Daniel

  Maar Harry en Gielah toch, ontkennen jullie wat in de bijbel staat omdat ik het overgenomen heb?

  Harry noemt mij een zwaar verknipt en Gielah noemt de bijbel loze luchtfietserij omdat ik Het Woord letterlijk neem.

  Toch geeft de Heere ons die aanwijzingen: dat gebeurt er als de tijd ten einde loopt, dat zal er gebeuren in de laatste dagen.

  Deze aanwijzingen zijn tevens waarschuwingen, want zegt Matthéüs 24 : 4b – 5: “Ziet toe, dat niemand u verleide. Want velen zullen komen onder Mijn Naam, zeggende: Ik ben de Christus; en zij zullen velen verleiden.” We zien dus dat de Heere ons oproept om ons niet te laten verleiden.

  Matthéüs 23 : 6 en 7 laten zien dat oorlogen zullen toenemen, en de Heere waarschuwt daarbij:

  “Wordt niet verschrikt; want al deze dingen moeten geschieden, maar nog is het einde niet.”

  Hetzelfde vinden we in Openbaring, dat grotendeels de Grote Verdrukking beschrijft: “De openbaring van Jezus Christus, die God hem gegeven heeft, om Zijn dienstknechten te tonen de dingen, die haast geschieden moeten…” (Openb. 1 : 1a).

  Sinds 1945 hebben we de Verenigde Naties, en sinds die tijd zijn er in vijftig jaar nog nooit zoveel oorlogen en geruchten van oorlogen geweest. Hoe dat komt?

  Omdat men wereldvrede wil buiten Jezus Christus om! De Bijbel laat zien dat eerst Jezus Christus zal moeten terugkeren, voordat er vrede op aarde kan komen (Openb. 19, 20). Volken staan tegen elkaar op!
  De VN zegt oplossingen te geven, de gebieden blijven echter brandhaarden, die zo weer kunnen ontvlammen (denk aan het Midden oosten, denk aan de vredesbesprekingen tussen Israël en de Palestijnen).

  Tevens zegt Matth. 24 vers 7, zullen er zijn “hongersnoden, en pestilentiën, en aardbevingen in verscheidene plaatsen.” Pestilentiën:

  Reeds langer kennen we de opkomst van AIDS, met name in Afrika. Tevens horen we van de terugkomt van ziekten als TBC en dergelijke.
  Nu hebben we in Europa de Ware Islam (IS), waarvan er alleen in Groot Brittannië al meer als honderdduizenden aanhangers zijn.

  Aardbevingen: de aardbevingen nemen de laatste jaren alleen maar toe. Wanneer u het aantal aardebevingen in de tijd vanaf 1890 tot nu in een grafiek zou uitzetten, zou u zien dat er een stijgende lijn inzit, die aan het eind steeds sterker stijgt[1]. En wie herinnert zich niet de grote aardbeving in Turkije (2000), met vele kleine nabevingen. Ook Griekenland heeft z’n portie gehad. En nog recenter (februari 2001): India en El Salvador. Wie herinnert zich de grote overstromingen in China, en dichter bij huis: de orkaan die grote delen van Frankrijk rond de Kerstdagen vorig jaar (1999) in duisternis bracht. De overstromingen dit jaar in Oostenrijk, Italië! En nu heeft Groot-Brittanië ermee te maken (2000). De natuurrampen stapelen zich in de laatste tijd steeds meer op. Dan zegt Matthéüs 24 : 8: “Doch al die dingen zijn maar een beginsel der smarten.”

  Een ander teken van de tijd is Israël. Niet zo zeer dat er nu al die onlusten zijn, want Jeruzalem zal “door de heidenen vertreden worden, totdat de tijden der heidenen vervuld zullen zijn” (Luk. 21 : 24). Wat echter wel een teken van de tijd is, is dat Israël er sinds 1948 weer is. In Matth. 24 : 32 – 34: “En leert van de vijgeboom deze gelijkenis: wanneer zijn tak nu teder wordt, en de bladeren uitspruiten, zo weet gij, dat de zomer nabij is. Alzo ook gij, wanneer gij al deze dingen zult zien, zo weet, dat het nabij is, voor de deur.
  Voorwaar, Ik zeg u: Dit geslacht zal geenszins voorbijgaan, totdat al deze dingen zullen geschied zijn.” Met andere woorden het geslacht dat leefde toen de staat Israël gesticht werd, zal alle dingen van het einde meemaken. Wat nu precies een geslacht (een generatie, King James 1611) is, 40 of 100 jaar doet er niet zo heel veel toe. De datum zullen wij toch niet weten. Maar één geslacht verwijderd van 1948 levert de vervulling van alle gebeurtenissen in Gods Woord!
  Wij leven in die tijd!

  1. yoko oen

   Lees ajb 1 korinthe 13, dat is het enige wat ik pro
   beer na te streven. En dat is dus géén “erotische
   liefde”, dat werkt alleen in je pubertijd.
   Al die andere verhalen zowel in het oude als nieuwe testament zijn van mannen afkomstig die 1 korinthe 13 nog niet hadden en nog steeds niet begrijpen, dus blijft deze bijbel een
   héél mooi letterkundig en geschiedenisboek, welke ik graag mag lezen, maar verder géén enkele toekomstverwachting voor mij heeft.
   We blijven gewone zoogdiertjes net als alle animal zoogdiertjes, gaan ook gewoon dood of worden doodgemaakt en opgegeten door aard
   se wormpjes e.a. Helaas soms vind ik het jammer, dat we “grijze massa” hebben, waar we niet mee kunnen omgaan..!!

 8. Gielah

  Ik noem wat u schrijft loze luchtfietserij.
  U bent één grote verzameling gebakken lucht.
  Nep… heet dat.

  En gek, hè.. nep herken ik altijd meteen.

  Dus ga ik nooit op uw gezever in.
  U doet maar!

  1. Geah

   Ik begrijp niet dat u daar nog op reageert…..want hij zit u te provoceren…..Elk woord dat u aan hem verspilt is er één te veel….

 9. Impon de Rabilia

  …ik heb in de vijftiger jaren als tiener een lezing bijgewoond van een Arabië-kenner. Hij heette Vermeulen of Van der Meulen, en hij had een boek geschreven met de titel: “Ik stond erbij”. Hij bewonderde Arabieren, sprak ook vloeiend Arabisch en was een ware vriend van het Arabische volk. Ik kan me nog een opmerking van hem herinneren: “Hun slechtste eigenschappen zijn wreedheid en homoseksualiteit”. Bedenk hier overigens bij dat homoseksualiteit in Nederland in die tijd – nog – niet geaccepteerd was.

 10. carthago

  Aids, gods zegen voor een goede afloop van het ruimen van islam varkens.

 11. LantR.fant

  Dus naast hondsdolheid hebben ze nog een probleem.

 12. Teun

  Ik zie eigenlijk niet in waarom, wat Daniel beweert, ‘luchtfietserij’ is. Ik dacht dat zijn verhaal bijbels is. Ik neem aan dat Gods weidse vergezichten naar de toekomst geen luchtkastelen of fata morgana’s zijn.
  En ook niet dat hij in de wolken een winkel bestiert, waar hij wind-mee-fietsen met een elektrische motor repareert. Dan moet ik onwillekeurig denken aan de uitspraak van mijn schoonvader dat fietsenmakers niet te vertrouwen zijn.
  Dat Daniel Gielah misschien op haar nummer wil zetten lijkt mij Daniels goed recht. Ik lees het er niet aan af dat hij dat op een gluiperige manier zou willen doen. Maar misschien ben ik te naïef.
  Ik ben een weekje op een camping geweest en werd ’s nachts wakker gehouden door luid kwakende kikkers en padden.
  Ik kom terug, kruip achter de computer en het gekwaak gaat verder. Wat is de menselijke natuur toch mooi, hè. Wat heeft God alles toch volmaakt geschapen. (klikk……..EO-natuurfilmmodus uit)

  1. Gielah

   Ik laat mij niet door flapdrollen betrekken in discussies over onderwerpen, die mij heilig zijn, @Teun.
   Ik heb het recht dat soort discussies en mensen, die ik niét vertrouw, links te laten liggen.
   Ik doe hen niets áán, ze zijn bij mij volkomen veilig, dus ze hebben hierover helemaal niets te piepen en te klagen.
   Gewoon proberen hun onderwerp bij ánderen aan te kaarten en dan met hén dieper op de kwestie in te gaan…. that’s all.
   Mijn zegen hebben ze.

   En ik bekritiseer ook uiteraard niet wat er in de Bijbel staat… absoluut niet.
   Ik vertrouw alleen de vent niet, die deze góede teksten hier neerzet… en die hengelt naar een gesprek erover.
   Het valt me trouwens op dat ook uzelf daar in het geheel niet op ingaat… en naast ú verder ook helemaal niemand ánders…!
   Uw en hun goed recht… lijkt me.
   Maar ook MIJN goed recht…. om met deze forummer dit soort discussies NIET aan te gaan.

   We moeten allemaal met onze EIGEN voelhorens leven.
   Met die van ánderen kunnen we niets.

 13. Teun

  Ik kies vaak voor de underdog en weet niet waarom.
  Simon lijkt me hier de underdog.
  Hij wordt soms toch wel wat al te honds behandeld.

 14. Gielah

  Hij wordt hier veel te vriendelijk behandeld.
  Zonde van DDS !

  1. Maaike

   Teun houdt u een spiegel voor Gielah, maar zelfs dat begrijpt u niet, want u heeft altijd gelijk, nietwaar.

   1. -Harry

    Maaike , is het niet zo dat het linkse verraderskoor hier tienduizenden reacties neerplempt omdat nou juist zij er heilig van overtuigd zijn het gelijk aan hun kant te hebben ?

    Dat ze er maar niet bij kunnen dat ze meehelpen ons vrije westerse wereldje naar de bliksem te helpen ?
    Het is geen onnozelheid , dat is kwaadaardigheid .

    Hebben die moslims geen terrein genoeg voor zichzelf ? Waarom moeten ze alles van ons ook nog opvreten ?
    Wat is het toch dat hier mensen rondhangen die dat ook nog willen faciliteren ?

    Hebben jullie dan zo’n hekel aan de westerse wereld ? Is de democratie zo beroerd ?
    In dat geval zou je DAAR heen kunnen gaan en niet ONS proberen HIER met dat islamitische kankergezwel op te zadelen .

 15. Antidotum

  Gooien ze nu hun eigen strijders ook van flatgebouwen af?

  Hoop niet dat ze medicijnen kunnen kopen om aids te kunnen stoppen, maar dat zal wel een utopie blijken te zijn, de westerse farmacie ruikt geld, veel geld. De gouden bloedmunten van het kalifaat maken alles goed, zelfs je geweten.

 16. Simon Brouwenstein

  Volgens mij gaat het beter dan ooit met DDS. De belangstelling is groot en de meningen verdeeld. Dat is wat je toch zoekt op een debatblog?
  Iets meer fatsoen zou overigens leuk zijn maar over het algemeen geldt dat mensen zich niet fatsoenlijker kunnen gedragen dan ze zijn.

  1. -Harry

   Sta je dan op de loonlijst van DDS , S.B . ?

   Of ook nog op die andere twee die ik al eens noemde ?

   En dan , `mensen zich niet fatsoenlijker kunnen gedragen dan ze zijn ´ , geldt dat ook voor jou ?

   Al die beledigingen aan een kleine geselecteerde groep en dan nog verstandige dames ook , wat zijn dat dan ?

   Je zou ook kunnen stellen dat mensen zich niet landverraderlijker op kunnen stellen dan sommigen hier al doen .

   Jij , dus .

  2. carthago

   Jammer dat je dat weer zo onfatsoenlijk uitbraakt, je weet je blijkbaar nooit te gedragen,griezelstein.

 17. Mart

  Klopt Jacobje,bij mij moet niemand aankomen met zoete praatjes,ik heb een hekel aan walslurpen,vooral de genen die hun kennis(al of niet uit boeken) hier ten toon spreiden,en hun buitenlandse ervaringen opgedaan hebben in toeristen oorden. Mij maak je niets meer wijs.En ik noem een zijkerd een zijkerd,of je dat onfatsoenlijk vindt of niet.Ga lekker door hier je gal te spuwen,voor mij is het leesvoer, net als vroeger De Lach.Trouwens voor betere artikelen moet je gaan betalen op deze site,dus kijk ik maar op b.v E.J.Bron.

 18. Willz

  Even langsgekomen om te lezen.
  Helaas geen plezier aan te beleven, m.u.v. de “goeden”.
  Wat me opvalt is dat leugenstein en de zijnen, aliassen incl., voor het grootste deel bewust zelfgekozen smeerlappen en leugenaars zijn. Al of niet in opdracht.
  Geestelijk en moreel gedegenereerde, parasiterende mestkevers met een gespleten tong.
  Onbegrijpelijk dat ze hier vrij mogen trollen, zulke kotsbrokken.
  ‘k Ben tegen het voeren van trollen want daar leven ze van.
  vr. gr.

 19. -Harry

  We hebben er denkelijk weinig aan , dat ze aids hebben en krijgen .
  De ziekte verloopt te traag om dat tuig effectief uit te dunnen .
  In dit geval is dat wel jammer , ebola zou praktischer zijn .
  Ideetje , Obama ?
  Laat ze lekker de schijt krijgen , dat shitvolk .

  Helaas we zullen ons voorlopig op kogels , granaten en bommen moeten verlaten .
  Nog een dure liefhebberij ook .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.