Jongetje raakt zijn tijger kwijt op het vliegveld. Dan beleeft die een groot avontuur

Soms wordt een nachtmerrie zomaar een droom. Dat was voor deze jongen zeker het geval. 

De zesjarige Owen Lake was ontroostbaar toen hij zijn mooie tijgerknuffel Hobbes was kwijtgeraakt op het vliegveld van Tampa, Florida. De knuffel, gebaseerd op de tijger Hobbes uit de bekende strip Calvin & Hobbes, was handgemaakt door zijn tante, en onvervangbaar. Een naar begin van Owens vakantie naar Houston…

TP_395154_HO_hobbes061615

Owens moeder belde direct het vliegveld in om te vragen of ze naar de knuffel konden zoeken. Het vliegveldpersoneel gaf direct aan haar verzoek gehoor, en hoe! Nadat Hobbes was gevonden, besloot Tony D’Aiuto, de manager van het vliegveld, om hem een unieke rondleiding te geven. Hij fotografeerde de knuffel in een ijssalon, in de luchtverkeersleidingstoren en zelfs bij het zwembad van het nabijgelegen Marriot Hotel. En dat was niet alles. Met een cadeaubon die hij nog had liggen, liet D’Aiuto een boek maken met alle foto’s.

TP_395154_HO_hobbes061615

Toen Owen een paar dagen later van zijn vakantie terugkwam, wachtte hem een prachtige verrassing: niet alleen kreeg hij zijn knuffel terug, ook kreeg hij een boek vol prachtige foto’s van het avontuur dat Hobbes had beleefd.

TP_395154_HO_hobbes061615

Wat een ontzettend leuk gebaar! Op die manier werd het tijdelijke verlies van knuffel Hobbes omgetoverd tot iets fantastisch – een herinnering voor het leven.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. CJD

    AAAAAAAAHHHWWW WAT SCHATTIG!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.