Lief! Politieagent koopt iPad voor meisje nadat hij hoort waarom ze limonade verkoopt

Deze politieagent is een voorbeeld voor ons allen.

Agent Zach Ropos was afgelopen maandag aan het patrouilleren toen hij bij een limonadekraampje stopte die opgezet was door een klein meisje. Ze maakte daar limonade en verkocht het aan voorbijgangers; zo kon ze mooi een zakcentje verdienen en ook meteen leren wat de waarde van werk is.

Zach vroeg het meisje, Gabrielle, wat ze met het geld zou doen. Zij keek hem aan en legde hem uit dat haar vader en moeder het op ’t moment financieel bijzonder lastig hebben. Zij heeft een iPad nodig – voor haar eigen plezier, maar ook om huiswerk op te doen – maar haar ouders kunnen het niet betalen. Dus zette ze haar limonadekraampje op en probeert ze tijdens de zomer genoeg te verdienen om een iPad te kopen.

Toen de agent dat hoorde besloot hij om het meisje te helpen. Hij had thuis nog een oude iPad liggen; die kon hij, dacht hij, mooi aan haar geven. Helaas was er een probleem: de iPad werkte niet meer.

Andere mensen zouden het dan hebben opgegeven – leuk geprobeerd, maar het plan gaat niet door – maar agent Zach niet. Hij toog namelijk naar de winkel en kocht gewoon een gloednieuwe iPad voor Gabrielle. Vervolgens reed hij naar haar limonadekraam en overhandigde hij haar het cadeau.

Het moge duidelijk zijn dat Gabrielle er bijzonder blij mee was, maar datzelfde geldt voor haar ouders. Haar moeder legt uit aan Fox dat Gabrielle haar, kort voor de agent bij haar langskwam, had aangeboden dat zij (haar moeder dus) de opbrengst mocht hebben om benzine te kopen voor haar auto; dit omdat de moeder aangaf dat het lastig was om de benzinetank te vullen.

Wat een keurig, ruimhartig meisje en wordt mooi dat ze op deze manier beloond wordt door een al even keurige en ruimhartige agent.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. papa charlie

    Zo werkt een socialistische maatschappij ook: waarom zou je moeite doen als je het van de overheid kunt krijgen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.