Onverwachts werd deze agent de held van het politiebureau. Niet met het vangen van boeven, maar met iets véél hartverwarmenders

Toen politieagent Andy Black op het werk verscheen, moest hij zich bewijzen. Niet vanwege een overval of een gijzeling, maar wel met iets vertederends dat minstens zoveel aandacht vraagt!

Toen vorige week een jonge moeder een epileptische aanval kreeg middenin een winkelcentrum, was politie-agent Andy Black één van de eersten die ter plaatste was. Terwijl het ziekenhuispersoneel de vrouw op een brancard laadde, viel zijn oog op haar baby die zij bij zich had. De vrouw wilde ondanks haar toestand het kind pakken, maar Andy vreesde dat ze nog te zwak was en het kind zou laten vallen. Hij bood dus zijn hulp aan, en de moeder gaf hem haar kindje. Prompt begon het kind te huilen, en werd het duidelijk dat het honger had.

Nu gebeurt het niet elke dag dat een jonge moeder haar baby toevertrouwt aan een wildvreemde. Dat is best bijzonder. Gelukkig wist Andy maar al te goed wat hij moest doen. Niet alleen is hij zelf vader van een aantal kinderen, maar is ook maar liefst veertien keer opa geworden. Dus Andy pakte niet alleen het jonge kind aan, en ook de fles die z’n moeder hem aanreikte. En zie daar: een stoere politieagent in uniform, die een kleine baby de fles geeft:

11393135_915665705123029_8035860338053837222_nAndy is een politieagent zoals een politieagent hoort te zijn. Stoer en stevig, maar ook een vaderfiguur als de situatie daarom vraagt. Prachtig!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.