Uitgezonden soldaat verrast zijn zusje die haar eindexamen heeft gehaald. Dan volgt er een nog veel grotere verrassing

Geen categoriejun 09 2015, 11:00
Het meisje kan het bijna niet geloven.
Een gezin uit Herriman, Utah, kreeg de verrassing van hun leven toen zoonlief - een soldaat die uitgezonden is naar Duitsland - een schitterende videoboodschap had gemaakt voor zijn zusje die haar middelbare schooldiploma in ontvangst zou nemen.
Het meisje, Maddy, kon haar ogen nauwelijks geloven toen de directeur van haar school aankondigde dat haar soldaat-broer een video voor haar had gemaakt. Toen liet men de video zien: arme Maddy kon haar tranen niet bedwingen. Haar broer speelt namelijk een bijzonder grote rol in haar leven, hij is feitelijk een soort van tweede vader die altijd voor zijn zusje (en andere broertjes en zusjes!) zorgt.
Schitterend natuurlijk, maar dat was niet alles. De broer wachtte namelijk stiekem achter de coulissen. Toen ze de diploma-uitreiking oefenden kwam hij ineens - en geheel onverwacht - het podium oplopen. Je kunt Maddy's emotionele reactie hier zien. Misschien wel het mooiste van dit alles? De soldaat kon daarna zijn jongste broertje - van vier maanden oud - voor het eerste vasthouden.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Soldier-Surprises-Family-Unexpectedly-Shows-Up-for-Sisters-Graduation-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten