Vader krijgt loterijticket voor Vaderdag. Vervolgens staat zijn wereld op zijn kop

Screenshot YouTube
Foto: Screenshot YouTube

Koop voor mijn volgende verjaardag maar een loterijticket alsjeblieft.

Christina Morrah wist niet goed wat ze voor haar vader moest kopen op Vaderdag. Ze had wat gewinkeld maar was niets tegengekomen waarvan ze onder de indruk was. Haar moeder, Debbie, vertelde haar dat zij ook nog niets gekocht had voor haar echtgenoot en dat ze zich behoorlijk schuldig voelde dat hij op deze manier weinig cadeau’s kreeg.

Daarom kozen moeder en dochter voor een gemakkelijke oplossing: ze kochten een loterijticket voor vader Joseph. Christina stopte de ticket in een mooie envelop en overhandigde hem aan haar vader.

Die kraste er vervolgens flink op los en zag tot zijn verrassing dat hij … één miljoen dollar had gewonnen, oftewel, meer dan 900.000 euro.

Joseph, die al 31 jaar werkt als vrachtwagenchauffeur voor een supermarkt, kon zijn geluk niet op. Hij nam contact op met de loterij-organisatie die bevestigde dat het inderdaad een winnend kraslot was. Hij is opeens 1 miljoen dollar rijker.

Zijn volgende stap? Joseph zou over 200 dagen met pensioen gaan, maar hij heeft besloten om nu al te gaan rentenieren. Ook koopt hij twee nieuwe wagens – waarvan één grote die nauwelijks kapot te krijgen is – en geeft hij zijn oude auto aan een andere dochter, Kimberly.

Schitterend natuurlijk. Hieronder enkele tips voor Joseph wat hij ook met zijn geld kan doen:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

1 reactie

  1.   

    Met een enkelvoudig miljoen kom je niet ver, zoals het filmpje laat zien, dan is een miljard meer op z’n plaats.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!