CNN spot ISIS-vlag bij homohuwelijk parade. Alleen is het geen ISIS-vlag

Geen categoriejun 28 2015, 17:00
Homo-activisten steunen ISIS. Of toch niet?
Net als iedere Amerikaanse nieuwszender deed CNN onlangs groot verslag van de beslissing van het Amerikaanse Hooggerechtshof om het homohuwelijk te legaliseren. Of, beter gezegd: om legalisatie op te leggen aan alle 50 staten. Voor de beslissing was het homohuwelijk al legaal in 36 staten, nu overal.
Voor homorechtenactivisten een belangrijke overwinning (hoewel er kritiek op geleverd wordt door anderen). Zij stellen dat homo's nu eindelijk overal in Amerika gelijke rechten hebben als heteroseksuelen.
Om de beslissing van het Hooggerechtshof (Supreme Court) te vieren werden er in verschillende steden gay parades gehouden. CNN was live aanwezig bij één zo'n parade waar men iets vreemds opviel: te midden van alle homovlaggen en -spandoeken liep er iemand rond met een ISIS-vlag.
Wat?
Screen Shot 2015-06-28 at 16.43.15
Buitengewoon zorgwekkend, natuurlijk, en ook nog eens ironisch. ISIS kwam gisteren namelijk in het nieuws omdat het vier homoseksuelen van een gebouw had gegooid; dit omdat zij homoseksualiteit als een grove zonde beschouwen, waar onder de Sharia de doodstraf op staat.
Geen wonder dus dat CNN meteen met het nieuws aan de haal ging. Een ISIS vlag bij een gay parade! Kon het nog erger?
Gelukkig bleek CNN ernaast te zitten. Er stonden namelijk geen Arabische letters op de vlag, maar allerlei seksspeeltjes.
Einde controverse.
Een vraag voor onze lezers: wat vinden jullie ervan dat iemand, blijkbaar geïnspireerd door de ISIS-vlag, zo'n gay pride vlag heeft gemaakt? Is het smakeloos of vindt u het juist wel een mooie sneer naar de extreem-islamitische organisatie?
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Woman-says-she-spotted-ISIS-flag-at-gay-pride...-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten