254 kilo zware man heeft een originele manier gevonden om af te vallen. Wacht tot je leest hoe hij dat doet

Afvallen is enorm lastig, maar deze man is vastberaden om kilo’s kwijt te raken.

Eric Hites is een veertigjarige man uit de Amerikaanse staat Massachussetts. Zoals veel mensen is hij (veel) te zwaar, maar hij had de strijd tegen de overtollige kilo’s nooit echt serieus genomen.

Maar op zijn veertigste nam hij een radicale beslissing: hij moest en zou afvallen. Om zijn gezondheid te redden, zijn uiterlijk te verbeteren én om zijn huwelijk te redden. Natuurlijk bestaan er veel methodes om af te vallen. Maar extreme diëten of elke dag naar de sportschool, dat was niets voor Eric. Hij besloot het anders aan te pakken.

Large Man Bike

Hij gaat heel Amerika doorfietsen. Niet alleen zal hij op die manier veel gewicht verliezen, het is ook nog eens een prachtige reis. Eric is twee maanden geleden vertrokken uit Massachussetts en is inmiddels gearriveerd in de staat Rhode Island. Helaas gaat het fietsen door Erics gewicht (hij was maar liefst 254 kilo) niet al te snel, maar hij is al 30 kilo kwijt.

Eric schaamt zich trouwens niet voor zijn gewicht. Hij weet dat hij nog een lange weg te gaan heeft, maar onder het motto “Fat Guy across America” (Dikke vent door Amerika) fietst hij vrolijk verder. Op zijn website schrijft hij:

“Door deze fietstocht te maken, hoop ik anderen aan te moedigen om op te staan en te bewegen, het maakt niet uit hoe zwaar je bent. Ik heb een hoop te bewijzen en te bereiken. Ik wil een boek schrijven om anderen én mezelf te inspireren, en de liefde van mijn leven te laten zien dat ik het kan. Er zijn een hoop negatieve mensen, maar ik ga hun ongelijk aantonen.”

Laten we hopen dat Eric zijn topresultaten van de afgelopen maanden weet voort te zetten zodat hij uiteindelijk een echt gezond gewicht weet te bereiken. Het is vooral erg mooi dat mensen als Eric niet alleen zichzelf helpen, maar ook duizenden andere mensen kunnen inspireren met hun doorzettingsvermogen. Eric bewijst dat het nooit te laat is om wat aan je gewicht en je gezondheid te doen!

Screen Shot 2015-07-24 at 09.44.14


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.