6-jarig jongetje verliest zijn ouders. Vervolgens doet hij iets ongelooflijks

Het leven is niet altijd eenvoudig voor de 6-jarige Jaden. Maar de veerkrachtige jongen toont ons dat je er altijd het beste van kan maken!

Het nog korte leven van Jaden Hayes is niet op de meest gelukkige manier begonnen: zijn vader overleed twee jaar geleden. En vorig jaar bracht zijn moeder haar zoon naar bed, en ging daarna zelf slapen. Ze werd nooit meer wakker. Het nog jonge jongetje was daarmee een weeskind. Hij woont nu bij een tante, en het was samen met haar dat hij met een geweldig plan op de proppen kwam. Zijn tante Barbara vertelt:

“Ik was hem aan het klaarmaken voor bed, hem aan het instoppen. En toen zei hij ineens: ‘Tante, ik word zo moe van iedereen met die chagrijnige gezichten. We moeten mensen laten glimlachen!”

En zogezegd, zogedaan. De volgende ochtend stond de jongen al om 5 uur ’s ochtends naast het bed van zijn tante met ideeën. Hij wilde snoep kopen en dat uitdelen op straat aan iedereen die er niet blij uitzag. En dat resulteerde in een serie prachtige, maar hartverwarmende kiekjes:

Hele families krijgen glimlachjes van Jayden:

jaden_4

Maar ook eenzame mannen op bankjes:jaden_7

Over vrouwen op de parkeerplaats:jaden_12

En zelfs gestresste zakenmannen krijgen een klein bewijs van naastenliefde van de goedlachse Jayden:jaden_and_mike

In totaal heeft Jayden samen met zijn tante 275 mensen laten glimlachen in slechts twee dagen tijd. Kijk, van dit soort jongens wordt de wereld nu écht een stukje beter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. borgpen

    Maar de veerkrachtige jongen toont ons dat je er altijd het beste van kan maken.
    Als je bovenstaande zin neer kan schrijven is er iets mis in je bovenkamer.
    Schande!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.