94-jarige vrouw heeft alles gedaan in haar leven, behalve één ding. Daarom doet ze dit

Geen categoriejul 18 2015, 17:00
Een belangrijke boodschap voor de hele wereld.
De 94-jarige Shirley Batchelder heeft een bijzonder mooi leven gehad - en het is nog niet voorbij. Ze is weliswaar oud, maar het gaat prima met haar. Haar enige gemis is haar man, die eerder overleed. Als ze over hem praat bloeit ze helemaal op - ze straalt werkelijk van liefde - en lijkt nog steeds verliefd te zijn, ook al is hij er al jaren niet meer.
Hoe dan ook, jaren geleden schreef Shirley een lijstje met doelen voor zichzelf. Nu ze 94 jaar oud is kan ze zeggen dat ze alle doelen bereikt heeft... behalve één. Ze had tot voor kort namelijk nog geen reclame gemaakt voor op tv waarin ze de rest van de mensheid één kleine, maar bijzonder belangrijke boodschap wilde meegeven.
Onlangs bereikte ze dat doel ook. Hoe? Door een reclame te maken waarin ze tv-kijkers oproept om "elkaar lief te hebben."
Ja, daar bestond haar hele boodschap uit. Doodsimpel, maar toch ook zo belangrijk:
Screen Shot 2015-07-18 at 14.45.23
Oftewel: "Heb elkaar lief."
Na ze haar laatste doel bereikte lieft Shirley weten dat ze hoopt dat mensen er iets mee doen.
Nou Shirley, dat doe ik in ieder geval wel. Geïnspireerd door haar heb ik mijn vrouw vandaag maar weer eens bijzonder duidelijk gemaakt dat ik ontzettend van haar houd... en dat mijn leven zonder haar leeg zou zijn. Als meer mensen dat doen heeft Shirley zeker een bijdrage geleverd aan de wereld; misschien op kleine schaal, maar dat maakt het niet minder belangrijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten